Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Entabeni Safari Conservancy

Verblijf in een indrukwekkend gevarieerd landschap.

Ligging

Gelegen in de (malariavrije) Waterberg regio, in de Limpopo Provincie. Deze Waterberg Biosfeer staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Dit 22.000ha groot domein bestaat uit weiden, moeraslanden, bergen, ongerepte ravijnen en hellingen.

Accommodaties

Het Entabeni Safari Conservancy bestaat uit 5 verschillende lodges. De Kingfisher Lodge, waar de natuur centraal staat. De Hanglip Mountain Lodge creëert een romantische Afrikaanse sfeer. De Lakeside Lodge met zijn onmiskenbare sereniteit. De Ravineside Lodge, gebouwd op een steile rotswand, biedt een spectaculair uitzicht over de ravijnen en beboste hellingen. En het Wildside Safari Camp, waar eenheid met de natuur en luxe met elkaar in verhouding staan. Alle kamers in de lodges beschikken over een badkamer, telefoon, plafondventilator, elektrisch deken, haardroger, kluis, koffie –en theefaciliteiten en minibar (gevuld op aanvraag).

Faciliteiten

Zwembaden, souvenirwinkeltjes, wasserijservice en babysitting.

Eten en drinken

Entabeni biedt gasten een scala aan eetgelegenheden op verschillende locaties in en rond de lodges. Iedere lodge heeft een restaurant waar een ontbijtbuffet en de lunches worden geserveerd. Het diner wordt meestal buiten in de boma rond het knapperend kampvuur genuttigd.

Activiteiten

Big 5 safari's met gekwalificeerde begeleiders in open voertuig of te voet, helikoptervlucht, golfen, sterrenkijken, boottochten bij zonsondergang, diner in de bush, entertainment van een marimba band, drummen, culturele dorpsbezoeken en het Wildlife Cultural Centre.  

Faciliteiten

Babysitservice
Restaurant
Souvenirwinkel
Wasserijservice
Zwembad

Activiteiten

Boottochten, Golf, Helikoptervluchten, Safari's, Wandelsafari's