Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Featherbed Natuurreservaat

Featherbed Natuurreservaat heeft niet enkel een mooie naam, het heeft ook een mooi aanbod aan natuur en avontuur. Je kan dit park enkel per ferry bereiken om massatoerisme te vermijden. Deelnemen aan een gegidste rondleiding is zeker mogelijk. In het park leven een aantal zeldzame diersoorten in de dichte bossen en langs de zee. Blauwe duikers en het Knysna zeepaard zijn een paar voorbeelden hiervan. 

Dit park is enkel bereikbaar per ferry en om het geied te beschermen zijn de bezoekersaantallen beperkt en je kan het park enkel bezoeken onder begeleiding van een ervaren gids.

Er vertrekken dagelijks rondleidingen door het park en het is noodzakelijk om op voorhand te reserveren. Het is aangeraden om in de zomer een hoed en zonnebril mee te bregen en in de winter een vestje tegen de kou.

Eerst is er een rondleiding door het park per auto en vervolgens (optioneel) een gegidste rondleiding te voet op een wandelroute van 2.2 kilometer. Je wandelt dan door dichte bossen, langs steile zandsteenkliffen en langs de zee.

Je hebt hier de mogelijkheid om de zeldzame blauwe duiker, de krysna Loerie en de met uitsterven bedreigde kysna zeepaardjes.  

Bevindt zich in de regio

Steden in de buurt

Excursies

Featherbed Eco-Experience

Stad bij dit hoogtepunt

Knysna

Bevindt zich in de regio

West-Kaap

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo