Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Garden Route Game Lodge

Ligging

Gelegen in Albertinia, met de Langeberg op de achtergrond. Op 3,5u van Kaapstad. Naast de Big 5 komen hier nog 24 andere soorten voor.

Accommodaties

De lodge beschikt over kamers die luxe en comfort combineren met een Afrikaanse toets. De 16 kamers zijn uitgerust met een badkamer, balkon met zicht op het domein. Ideaal voor families. Daarnaast beschikt de Lodge ook over 18 luxueuze privéchalets, opgetrokken uit natuurlijke materialen zoals stro, steen en hout vermengd met een Afrikaanse sfeer, die bovendien ook over alle standaard voorzieningen beschikken. De chalets bieden privacy, ideaal voor een huwelijksreis. De meest recente toevoeging zijn de 8 Sunset Ridge Luxury Rooms die één en al luxe uitstralen en en voorzien zijn van een buitenbadkamer.

Faciliteiten

Zwembad en kleiner verwarmd zwembad, kinderprogramma, recreatieruimte, safarishop, speeltuin, gratis Wifi

Eten en drinken

Boma restaurant, bush bar, Serengeti’s restaurant met panoramisch zicht over het reservaat. Het ontbijt- en dinerbuffet zijn uitgebreid.

Activiteiten

Safari’s in open 4x4’s met ervaren gidsen, nachtsafari, picknick, privé diner, bezoek aan het reptielencentrum of de spa.

Faciliteiten

Bar
Draadloos internet
Kids Club
Restaurant2
Safarishop
Speeltuin
Zwembad2

Activiteiten

Safari's

Onze aanbiedingen