Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


De Grote Rondreis Zuid-Afrika - Comfort (vanaf 01/11/2022)

Dag 1 tot 2 - Kaapstad

Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad pikt u meteen de huurwagen op. De ‘Mother City’ is een smeltkroes van culturen, keukens en landschappen. Besteed uw tijd met een bezoek aan de Tafelberg, Bo-Kaap, het V&A Waterfront, het mooie Kaapse Schiereiland,…

 

Dag 3 tot 4 - Franschhoek

Een korte rit brengt u naar Franschhoek, een wijndorp gelegen in een vallei en omringd door bergen. Het is 'the place to be' om culinair te genieten in één van de toprestaurants en te proeven van Zuid-Afrika’s beste wijnen. U verkent de regio met de bijzondere hop-on hop-off wijntram of voor wie het actiever mag, kan het ook per fiets of te paard.    

 

Dag 5 tot 6 - Oudtshoorn

De trip gaat verder naar Oudtshoorn, dé struisvogelstad van Zuid-Afrika gelegen tussen de Swartberg en het Outeniqua gebergte. Een rit door de Swartberg Pass met onderweg een typisch Zuid-Afrikaanse lunch of diner in restaurant Kobus se Gat mag niet ontbreken.   

Dag 7 tot 8 - Knysna

Volgende bestemming: Knysna! In dit charmante kustdorpje zijn oesters de specialiteit. Een excursie naar Featherbed Nature Reserve aan de prachtige Knysna Lagoon is bovendien een onmisbare eco-ervaring.  

Dag 9 - Addo Elephant National Park

U rijdt richting het Addo Nationaal Park, wereldberoemd om zijn olifanten. U kan het park met de eigen wagen verkennen of kiezen voor een optionele begeleide safari in open 4x4.   

Dag 10 - Chintsa

Tijd voor de ’Wild Coast’ van Zuid-Afrika. Kleurrijke tradities, robuuste rotsen, ruwe zee en verlaten stranden wachten u op. De volgende nacht brengt u door in Chintsa, een ongerept stukje paradijs aan zee.    

Dag 11 tot 12 - Coffee Bay

Trek verder naar het kleine dorpje Coffee Bay, bekend om zijn mooie uitzichten en stranden. U kan hier heerlijk relaxen, maar erop uittrekken kan natuurlijk ook. Wandelen, surfen, kajakken,… behoren tot de mogelijkheden.  

Half pension

265 km

Coffee Bay

Dag 13 - Trafalgar

Lange rit naar Trafalgar, een subtropisch kuststadje met voortreffelijke golfbanen in de nabijheid van uw hotel.  

Dag 14 tot 15 - Hluhluwe

Zet koers naar Hluhluwe-iMfolozi, een reservaat met een overvloed aan wildleven waaronder neushoorns en wilde honden. Bij het verblijf in Rhino Ridge Safari Lodge (Comfort) zijn alle safari’s in open 4x4 inbegrepen. 

 

Dag 16 - eSwatini (ex-Swaziland)

Aankomst in eSwatini, een intrigerend koninkrijkje met prachtige landschappen en een kleurrijke cultuur. 

 

Dag 17 - Witrivier/Nelspruit

Deze voormiddag tijd om eSwatini te verkennen. Mlilwane is een oase voor wildleven; wandelen, mountainbiken of paardrijden is veilig omwille van de afwezigheid van roofdieren. Vervolgens rijdt u verder naar Witrivier. 

Dag 18 tot 19 - Kruger Nationaal Park

Reis vandaag naar Kruger Nationaal Park, één van ’s werelds beste safaribestemmingen. Deze dagen kunnen ingevuld worden met safariritten in uw eigen huurwagen in het Kruger Nationaal Park, waar u zich volgens uw persoonlijke interesses en individueel tempo kunt verplaatsen op zoek naar wildleven. Optioneel kan u ook deelnemen aan begeleide safari’s in open 4x4 of wandelsafari’s. Uw verblijf in Mdluli Safari Lodge (Comfort) is inclusief één ochtend- of namiddagsafari per dag. 

 

Dag 20 tot 21 - Panoramaroute

De volgende twee nachten brengt u door in de streek rond Hazyview, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de Panoramaroute. Het populairste stuk van de route is de R532 die vanuit het stadje Sabie via een aantal indrukwekkende watervallen – de Sabie Falls, Bridal Veil Falls en Mac Mac Falls – naar God’s Window, Blyde River Canyon (met de Three Rondavels) en Bourke’s Luck Potholes kronkelt. De regio waar u verblijft, leent zich eveneens perfect om deel te nemen aan een heleboel avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, ziplinen, raften, tuben, quadbiken, mountainbiken, paardrijden,…  

Dag 22 - Vertrek Johannesburg

U rijdt naar de luchthaven van Johannesburg, waar u de huurwagen inlevert.

 Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Meet & greet bij aankomst op de luchthaven
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Huurwagen Bluu Car Rental type C Toyota Corolla of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS, toeslag tweede bestuurder en one way drop-off kost Johannesburg-Kaapstad
 • River Bend Lodge (comfort): alle maaltijden, thee, koffie, frisdranken, huiswijn, lokale schuimwijn, bier en sterke dranken, twee safari's per dag, één wijnproeverij en Wifi
 • Rhino Ridge Safari Lodge (comfort): alle maaltijden, thee, koffie, alle safari's en één drankje per safari (glas wijn, sterke drank, cider of frisdrank)
 • Mdululi Safari Lodge (comfort): ontbijt, diner en één halve dagsafari per persoon per dag
 • 24u/dag telefonische bijstand door een lokale vertegenwoordiger
 • Gratis Nederlandstalige Insight Guide Zuid-Afrika


Exclusief

 • vluchten
 • brandstof
 • contract kost en waarborg huurwagen
 • parkgelden
 • overige maaltijden
 • dranken
 • optionele activiteiten
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo