Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Johannesburg - Johannesburg Comfort

Dag 1 - Johannesburg - Pretoria

Aankomst in de luchthaven van Johannesburg. Verwelkoming door onze Live To Travel vertegenwoordiger. Oppikken van de huurwagen.

Johannesburg: Het economische hart van Zuid-Afrika. Levendige metropool waar u nog steeds een groot verschil kan zien tussen het rijke centrum en de arme townships. Het zakenleven en de toeristische hotels zijn wel allemaal gelegen in de voorsteden van de stad. Excursies: Central Business District, Gold Reef City, Soweto, Lesedi dorp

Pretoria: een compacte, rustige stad ver weg van de grote drukte. Deze bloemenstad (duizenden lila jacaranda’s) is tevens het belangrijkste centrum van onderwijs en cultuur. Excursies: Uniegebouwen, Voortrekkersmonument, vele parken en natuurreservaten. 

Dag 2 tot 3 - Madikwe

Madikwe Game Reserve is een van Zuid-Afrika's grootste (75.000ha) malariavrije "Big Five" wildreservaten. Het reservaat is vooral gekend voor zijn grote concentratie van wilde honden, een bedreigde diersoort in Afrika. 

Dag 4 - Sun City

Sun City wordt ook wel het ‘Little Vegas’ van Afrika genoemd. Dit resortcomplex is internationaal bekend als één van de belangrijkste van heel Afrika met een groot aanbod aan ontspanningsmogelijkheden en activiteiten

 

Dag 5 - Warmbad (Bela-Bela)

Deze warmwaterbronnen zijn sinds de 19de eeuw een kuuroord. De bronnen zijn rijk aan mineralen en hebben een temperatuur van 53°C. 

Dag 6 - Polokwane

Polokwane verwierf het stadstatuut op 23 April 1992 en is nu de hoofdstad van de provincie Limpopo. Bovendien ligt het op korte afstand van Kruger National Park en de Magoesbakloof.

Dag 7 - Tzaneen

Tzaneen is een aantrekkelijke subtropische stad gekend voor zijn weelderige tuinen met exotische bloemen en planten. In de nabijheid zijn er ook uitgestrekte theeplantages. Tzaneen ligt aan de voet van de indrukwekkende Wolkberg (Cloud Mountain). 

Dag 8 tot 9 - Kruger Nationaal Park

Kruger Nationaal Park is het grootste en tevens bekendste nationaal safaripark van Zuid-Afrika. Dit gebied van 19.000 km² herbergt een grote verscheidenheid aan wild zoals impala’s, giraffen, zebra’s, … Met een beetje geluk ziet u hier de ‘Big Five’: leeuwen, olifanten, buffels, neushoorns en luipaarden. Excursies: Safari in eigen voertuig, begeleide safari, begeleide wandelingen. 

Dag 10 tot 11 - Hazyview

Hazyview is een charmant stadje gelegen aan de Sabie rivier. Het is de ideale uitvalbasis om de bezienswaardigheden langs de Panoramaroute te bezoeken, één van de hoogtepunten van deze rondreis. De Panoramaroute is de verzamelnaam voor adembenemende landschappen (oa God’s Window, Three Rondavels, Blyde rivier canyon), talrijke watervallen (oa Mac Mac), bijzondere natuurfenomenen (Bourkes Luck Portholes) en pittoreske dorpjes (oa het oude mijndorpje Pelgrim’s Rust). 

Dag 12 - Johannesburg

U eindigt bij het begin.

Dag 13 - Vertrek Johannesburg

In de late middag, teruggave van de huurwagen in de luchthaven Johannesburg en terugvlucht.

Vertrek Johannesburg


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Alle maaltijden, thee, snacks en 2 jeepsafari’s per dag in Impodimo Game Lodge
 • Huurwagen Bidvest type C Toyota Corolla of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS en tweede bestuurder
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel

 

 • Live To Travel voordeel:
  Gratis Insight Guide
  296 pagina’s
  250 kleurenfoto’s
  14 kaarten/ plattegronden
  (1 reisgids per kamer)


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld nationale parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo