Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Kruger & Swaziland - Zuid Lodges

Dag 1 - Greater Kruger National Park

We laten Johannesburg achter ons en rijden oostwaarts door het kolengebied van Mpumalanga naar Greater Kruger Nationaal Park. Vandaag reizen we langs de oude handelsroutes naar Lowveld en Kruger Nationaal Park. In de namiddag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een jeepsafari bij zonsondergang (optioneel). U dient deze activiteit vooraf te reserveren. Uw gids helpt u bij uw vertrek in de ochtend.

Optioneel: Jeepsafari bij zonsondergang (volgens beschikbaarheid).

Dag 2 - Kruger Nationaal Park

Vroeg in de ochtend vertrekken we naar Kruger Nationaal Park voor een hele safaridag. U beleeft er hoe dan ook een fantastische safari door de overvloed aan wilde dieren die men er kan spotten. Kruger is bovendien de thuisbasis van de ‘Grote Vijf’ en herbergt een indrukwekkend aantal diersoorten, waardoor het nationaal park het absolute pronkstuk is van Afrika. Er zijn namelijk 336 boomsoorten, 49 vissoorten, 34 soorten amfibieën, 114 soorten reptielen, 507 vogelsoorten en 147 verschillende zoogdieren te vinden. Als u het activiteitenpakket genomen heeft, verkent u het park vanuit een open 4x4, wat een nog spannendere ervaring bezorgt. ’s Avonds is er opnieuw de mogelijkheid om een jeepsafari bij zonsondergang mee te maken.

 

Dag 3 - Kruger Nationaal Park

Vandaag heeft u de mogelijkheid om een vroege ochtendwandeling te doen door Kruger. Diegenen die de optie niet nemen beginnen de dag ietwat later en reizen verder naar de Panoramaroute. De Panoramaroute loopt langs de escarp die het centrale plateau en het laaggelegen bosveld scheidt. De route zal ons de hele dag voeren langs de prachtigste landschappen. Onderweg bezoeken we de hoogtepunten van Bourke's Luck Potholes, de Drie Rondavels en God's Window voordat we in de late namiddag terugkeren naar het kamp. In de namiddag keren we terug naar het kamp.

Optioneel: ochtendwandeling (volgens beschikbaarheid)

 

Dag 4 - Kruger - Swaziland

We beginnen de dag vroeg met wat koffie en traditionele beschuiten voordat we via Kruger doorreizen naar Swaziland. Tijdens de rit naar het zuiden heeft u vanuit de truck een uitstekend uitzicht op de wilde dieren. We verlaten het park en steken de grens over naar Swaziland. Tijdens de route naar de Ezulwini vallei (ten zuiden van de hoofdstad Mbabane) passeren we prachtige bergen en bossen.

Dag 5 - Swaziland – Milwane Wildlife Sanctuary

Milwane is met zijn oppervlakte van 4560 ha een klein reservaat en bevat relatief weinig gevaarlijke wilde dieren. Hierdoor kan het park zelfstandig verkend worden. De gids neemt u deze ochtend mee op natuurwandeling via de ‘Nature Trail’ en geeft u informatie over de omgeving en de geschiedenis van het gebied. In de vroege middag maken we een wandeling van 2 uur waarbij we kennismaken met de Esijenigemeenschap. Tijdens uw interactief bezoek leert u maïs malen, water dragen, een muur metselen of kleding te wassen in de rivier.

Optioneel: Jeepsafari’s, culturele ervaring met de Swazibevolking, mountainbiken en hiking.

Dag 6 - Swaziland - St Lucia

We nemen afscheid van Swaziland en keren terug naar Zuid-Afrika. We zetten de reis zuidwaarts verder tot we arriveren bij Zoeloeland. Dit land was ooit het rijk van de machtige koning Shaka die de Zoeloeclans verenigde. Vanavond worden we getrakteerd op een culturele ervaring waar we meer zullen leren over de Zoeloetradities en de zoeloetaal.

 

Ontbijt, lunch en diner

335 km

Swaziland - St Lucia

Dag 7 - Hluhluwe-Imfolozipark / iSimangaliso Wetland Park

Vanochtend vroeg gingen we op pad voor een game drive in het nabijgelegen Hluhluwe-Imfolozipark, een van de laatste woonplaatsen van de bedreigde neushoorn. Naast neushoorns zijn er ook veel andere diersoorten aanwezig, waaronder de ‘Grote Vijf’. In de namiddag keren we terug naar de lodge voor een siësta en heeft u de tijd om u even op te frissen voor de boottocht op St. Luciameer.

 

Dag 8 - Kustlijn KwaZoeloe-Natal - Durban

Wanneer we aankomen in de bruisende stad Durban eindigt de reis.

Overnachting: zelf te regelen

 

Ontbijt
Kustlijn KwaZoeloe-Natal - Durban

v.a.
p.p.

€ 1.175Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Overnachting in grote canvastent of lodge
 • Maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Transport in avontuurlijke truck
 • Diensten van 2 gediplomeerde gidsen
 • Inkom van de nationale parken
 • Culturele Zulu avond
 • Begeleide wandeling Mlilwane
 • Safari in Krugerpark
 • Panorama Route


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Visum
 • Luchthaventransfers
 • Pre-en/of postnachten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

 

Optioneel activiteitenpakket:

 • Volledige dag 4x4 safari Kruger
 • Safari in Hluhluwe/Imfolozi NP
 • St-Lucia boottocht

 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo