Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Ontdekking Kaap & Tuinroute Comfort

Dag 1 tot 3 - Kaapstad & Kaapse Schiereiland

Aankomst in de luchthaven van Kaapstad. Verwelkoming door onze Live To Travel vertegenwoordiger. Oppikken van de huurwagen. Kaapstad: het zuidwestpunt van het Afrikaanse continent. Deze oudste en tevens modernste stad van Zuid-Afrika biedt een grote variatie aan nieuwe en oude gebouwen, mooie stranden, een bruisend cultureel leven en heel veel bezienswaardigheden. Excursies: Tafelberg, Robbeneiland, V&A Waterfront, Bo-kaap, Botanische Tuinen van Kirstenbosch, Seal Island, Kaap de goede Hoop, Boulders Beach.

Dag 4 - Wijnlanden

Bezoek vandaag de wijnlanden van Groot Constantia, Paarl, Stellenbosch of Franschhoek. Proef er de lekkere Zuid- Afrikaanse wijnen in één van de 200 wijnkelders. Via de Du Toitskloof Tunnel bereikt u Breede River Valley waar u nog enkele wijnboeren kan bezoeken. In de namiddag komt u aan in de historische stad Montagu, bekend om de thermische baden en de lekkere dessertwijnen uit deze prachtige regio.

Dag 5 - Oudtshoorn

Oudtshoorn is de hoofdstad van de Kleine Karoo en het centrum van de struisvogelteelt in Zuid-Afrika, gelegen in een vruchtbaar dal met veel open vlaktes en omringd door de Swartbergen in het noorden en de Outeniqua bergen in het zuiden. Excursies: Cango Ostrich Farm, Cango grotten, Swartberg Pass, Prince Albert, Kobus se gat.

Dag 6 - Mosselbaai

Rit naar Mosselbaai, een kuststadje aan het begin van de Tuinroute waar de eerste ontdekkingsreizigers in 1488 voet aan wal hebben gezet. Excursies: Bartholomeu Diaz Museum Complex, Oude postboom, Schelpenmuseum, Diaz strand, Seal Island, safari’s in Garden Route Game Lodge en Botlierskop Game Reserve. 

Dag 7 - Plettenberg Baai

Onderweg naar Plettenberg Baai kan u een stop maken in Wilderness en Knysna. Knysna is een kuststadje langs de Tuinroute bekend om zijn lekkere oesters. Excursies: Sunset cruise met champagne en oesters, bezoek Featherbed Natuurreservaat. 

Overnachting tot 31/10/2018: The Robberg Beach Lodge (kamer & ontbijt).

Dag 8 tot 9 - Tsitsikamma

Het Tsitsikammawoud, ingesloten door een ongenaakbaar kustlandschap, biedt de natuurliefhebber een zeer intense ervaring. Excursies: Tsitsikamma Nationaal Park, Monkeyland en Birds of Eden, Bungee sprong.

Dag 10 tot 11 - Addo Elephant Park

Addo Elephant Nationaal Park werd in 1931 gesticht toen er nog maar 7 olifanten waren in het gebied. Nu telt het park, met een oppervlakte van 164.000ha, een populatie van 450 olifanten, één van de plaatsen op aarde met de grootste concentraties ter wereld. In Addo spreekt men trouwens niet over de Big Five maar over de Big Seven: olifant, leeuw, neushoorn, buffel, luipaard, walvis en de grote witte haai. Het park reikt namelijk tot aan de kust. U kan het park met de eigen wagen verkennen. De poorten gaan open bij zonsopgang en sluiten tussen 17h30 en 18h30 afhankelijk van het seizoen.

Overnachting tot 31/10/2018: Cosmos Cuisine (kamer & ontbijt).

 

Dag 12 - Port Elizabeth

Port Elizabeth is een grote kuststad aan het eind van de Tuinroute en rijk aan historische, architectonische en culturele bijzonderheden. Excursies: Addo Elephant Park, Township tour, Kings’s Beach, Humewood Beach en Hobie Beach. 

Dag 13 - Vertrek Port Elizabeth

In de late namiddag, teruggave van de huurwagen in de luchthaven van Port Elizabeth en terugvlucht.

Vertrek Port Elizabeth

v.a.
p.p.

€ 1.265Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Huurwagen Bidvest type C Toyota Corolla of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance en GPS
 • one way drop off kost Kaapstad-Port Elizabeth, GPS en tweede bestuurder.
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel
 •  Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Zuid-Afrika (296 pagina's - 250 kleurenfoto's - 14 kaarten/plattegronden - 1 reisgids per kamer)


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld nationale parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo