Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Ontdekking van de Kaap Luxe

Dag 1 tot 2 - Kaapstad & Kaapse Schiereiland

Aankomst in de luchthaven van Kaapstad. Verwelkoming door onze Live To Travel vertegenwoordiger en oppikken van de huurwagen. Kaapstad is het zuidwestpunt van het Afrikaanse continent. Deze oudste en tevens modernste stad van Zuid-Afrika biedt een grote variatie aan nieuwe en oude gebouwen, mooie stranden, een bruisend cultureel leven en heel veel bezienswaardigheden. Excursies: Tafelberg, Robbeneiland, V&A Waterfront, Bo-kaap, Botanische Tuinen van Kirstenbosch, Seal Island, Kaap de Goede Hoop, Boulders Beach.

Dag 3 - Wijnlanden

Bezoek vandaag de wijnlanden van Groot Constantia, Paarl, Stellenbosch of Franschhoek. Proef er de lekkere Zuid- Afrikaanse wijnen in één van de 200 wijnkelders.

Dag 4 tot 5 - Sederbergen

Kagga Kamma Game Reserve, gelegen in de zuidelijke Sederbergen en weg van alle verkeer en lawaai. Hier kan je genieten van de rust in een prachtige ongerept berggebied. Dit reservaat wordt ook bewoond door de laatste nog levende Khoisan in Zuid-Afrika. Ze vertonen er hun tradities en leiden de bezoekers langs de rotsschilderingen van hun voorouders. Excursies: Sederberg Wilderness Area, Bushman’s Kloof Wilderness Reserve, mountain bike tours, wandelroutes. 

Dag 6 - Montagu

Het wijnstadje Montagu is gelegen op de bekende Route 62 en is vooral bekend om de thermische baden en de lekkere dessertwijnen uit deze prachtige regio. Excursies: Avalon waterbronnen, tochtje met een oude Cadillac + wijnproeven, vele wandelroutes in de bergen.

Dag 7 - Oudtshoorn

Vertrek via de legendarische Route 62 door de Kleine Karoo, een halfwoestijngebied, naar Oudtshoorn. Onderweg kan je stoppen voor een drankje in Ronnie’s Sex Shop, de enige pub in dit verlaten gebied. Oudtshoorn is het centrum van de struisvogelteelt in Zuid-Afrika. Gelegen in een vruchtbaar dal met veel open vlaktes en omringd door de Swartbergen in het noorden en de Outeniqua bergen in het zuiden. Excursies: Cango Ostrich Farm, Cango grotten, Swartberg Pass, Prince Albert, Kobus se gat.

Dag 8 - Knysna – Tsitsikamma

Over de Montagu-pas rijdt u via de Tuinroute naar Knysna, een kuststadje bekend om zijn lekkere oesters. Vervolgens rijdt u door naar Tsitsikamma, dat de natuurliefhebber een intense ervaring biedt.

Dag 9 - Mosselbaai

Rit naar Mosselbaai, een kuststadje aan het begin van de Tuinroute waar de eerste ontdekkingsreizigers in 1488 voet aan wal hebben gezet. Excursies: Bartholomeu Diaz Museum Complex, Oude postboom, Schelpenmuseum, Diaz strand, Seal Island, safari’s in Garden Route Game Lodge en Botlierskop Game Reserve.

Dag 10 - Hermanus

Na de ochtendsafari rijdt u via de kust naar Hermanus, ook wel de Kaapse Riviera genoemd.  Hier kan u het best walvissen spotten van juli tot november. 

Dag 11 - Vertrek Kaapstad

In de late namiddag, teruggave van de huurwagen in de luchthaven van Kaapstad en terugvlucht.

110 km

Vertrek Kaapstad


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • selectie activiteiten in Bushmanskloof
 • 2 jeepsafari’s in Botlierskop
 • Huurwagen Bidvest type C Toyota Corolla of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS en tweede bestuurder.
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel
 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Zuid-Afrika (296 pagina's - 250 kleurenfoto's - 14 kaarten/plattegronden - 1 reisgids per kamer)


Exclusief

 • Internationale vluchten en luchthaventaksen
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg voor de huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld voor de Nationale Parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo