Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Oostelijke Kaap Luxe

Dag 1 tot 2 - Port Elizabeth – Tsitsikamma

Aankomst in de luchthaven van Kaapstad. Verwelkoming door onze Live To Travel vertegenwoordiger en oppikken van de huurwagen. Kaapstad biedt een grote variatie aan nieuwe en oude gebouwen, mooie stranden en een bruisend cultureel leven.

 

Dag 3 tot 4 - Tsitsikamma - Addo Elephant Nationaal Park

Addo Elephant National Park werd in 1931 gesticht toen er nog maar 7 olifanten waren in het gebied. Nu telt het park, met een oppervlakte van 164.000ha, een populatie van 450 olifanten, een van de grootste concentratie aan olifanten. In Addo spreekt men trouwens niet over de Big Five maar over de Big Seven : olifant, leeuw, neushoorn, buffel, luipaard, walvis en de grote witte haai. Het park reikt namelijk tot aan de kust. Je kan het park met de eigen wagen verkennen. De poorten gaan open bij zonsopgang en sluiten tussen 17h30 en 18h30 afhankelijk van het seizoen. Hou er rekening mee dat u in het park enkel uit de wagen mag stappen in de Rest camps of op speciaal aangeduide plaatsen.

In de luxe optie verblijft u in een privaat safaripark ten oosten van Addo Nationaal Park.

 

Dag 5 tot 6 - Addo Elephant Nationaal Park - Graaff-Reinet

Deze stad werd opgericht in 1786 en werd vernoemd naar de gouverneur in die periode, Van der Graaf, en zijn vrouw Reinet. Van hieruit heeft u een prachtig zicht op de fotogenieke Sneeuberg. Graaff Reinet is de stad in Zuid-Afrika met het grootste aantal nationale monumenten. Er is dus heel wat te zien. Het ligt in het midden van Karoo National Reserve (15.000ha) waar je o.a. het natuurwonder Valley of Desolation kan bezoeken. 

Dag 7 tot 8 - Graaff-Reinet - Queenstown

Rij verder door het binnenland naar Queenstown, de grootste stad van de regio. Queenstown ligt aan de voet van de Hangklip berg in een gebied dat bekend staat om zijn adembenemende landschappen. U vindt er een aantal boerderijen, natuurreservaten en de Bongola Dam, ideaal voor watersporten. Het militaire verleden van de stad ontdekt u in het Queenstown en Frontier Museum. De Art Gallery en Walter Everitt Sunken Garden zijn ook een bezoekje waard. 

Dag 9 tot 10 - Queenstown – Wild Coast

U spendeert twee dagen aan de spectaculaire Chintsa Bay met zijn ongerept strand tussen de groene heuvels en de zee. Het is een uitstekende plek om uit te rusten, te wandelen en vogels te observeren. Er zijn diverse wandelroutes in de omgeving, oa de Wild Coast Hiking Trail, een van de beroemdste trektochten van Zuid-Afrika. U kan ook genieten van een deugdoende massage in de spa van het hotel. 

Dag 11 - Wild Coast – Port Elizabeth

Terugrit naar Port Elizabeth waar u de laatste dag kan relaxen, winkelen of de stad verkennen. Port Elizabeth is een grote kuststad aan het einde van de Tuinroute. De stad is rijk aan historische, architectonische en culturele bijzonderheden. 

Dag 12 - Vertrek Port Elizabeth

In de namiddag teruggave van de huurwagen in de luchthaven van Port Elizabeth en terugvlucht.

Vertrek Port Elizabeth


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst
 • Alle overnachtingen en maaltijden zoals beschreven in het programma
 • Pumba Water Lodge: alle maaltijden, selectie lokale dranken en dagelijks 2 jeepsafari’s.
 • Huurwagen Bidvest type C Toyota Corolla of gelijkwaardig met onbeperkt aantal kilometers, Super Cover Insurance, GPS en tweede bestuurder
 • 24 uur/dag telefonische bijstand door de lokale vertegenwoordiger van Live To Travel

 

 • Live To Travel voordeel: gratis Insight Guide Zuid-Afrika (296 pagina's - 250 kleurenfoto's - 14 kaarten/plattegronden - 1 reisgids per kamer) 


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Contract kost
 • Brandstof en waarborg huurwagen
 • Optionele excursies
 • Inkomgeld nationale parken
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo