Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Sabi Sand Game Reserve

Gelegen in het noordoosten van Zuid-Afrika, is dit een populaire plek om luipaarden te spotten. Niet enkel luipaarden, maar de volledige big five kunnen zich hier voordoen. Het maakt dat dit reservaat de perfecte plaats is om safari's te doen. 

Het Sabi Sand Privaat Wildreservaat grenst aan het Kruger Nationaal Park en is een uitstekende bestemming om wild te spotten. Het was het allereerste private natuurreservaat in Zuid-Afrika en heeft een zeer goede reputatie op het gebied van lodges en safari’s.

Het reservaat van 65 000 hectare bestaat uit een savannelandschap met waterpoelen, droge rivierbeddingen en laagveld-bossen. Sabi Sands heeft de faam mede te danken aan de twee rivieren die door het grondgebied vloeien: de Sand Rivier die het gebied van het noordoosten naar het zuidwesten doorkruist en de Sabie Rivier in het zuiden.

De Big Five worden hier regelmatig gespot. Ook jachtluipaarden, zebra’s, giraffen en een verscheidenheid aan antilopen zijn er thuis. Tussen het Kruger Nationaal Park en Sabi Sand bestaan er sinds 1994 geen grenzen meer. De dieren kunnen er vrij migreren, al zorgen de rivieren ervoor dat het wild liever in Sabi Sand vertoeft. Bezoekers kunnen genieten van een uitstekende wildobservatie, een avondmaal onder de sterrenhemel, begeleide natuurwandelingen en een verblijf in een van Zuid-Afrika's meest comfortabele safarilodges.

Bevindt zich in de regio

Bevindt zich in de regio

Mpumalanga

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo