Header
Silhouette
Zuid-Afrika
Afrika
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Drifters Safari & strand - 7-daagse Safari Joburg-Joburg

Dag 1 - Johannesburg – Private bush lodge

Ons avontuur begint aan de Greenfire Lodge Johannesburg om 06u30. We volgen de hoofdweg oostwaarts naar het Lowveld, waar het bekende Krugerpark en private wildreservaten gevestigd zijn. We overnachten in één van deze private reservaten tussen de spectaculaire bergen van het Mthethomusha Wildreservaat. In de namiddag gaan we op safari in een open voertuig.

Dag 2 - Mozambique

Vroeg uit de veren! We genieten van de Afrikaanse zonsopgang bij een kopje koffie vooraleer we op een korte ochtendsafari vertrekken. Daarna keren we terug naar de lodge voor een heerlijk ontbijt. We steken de grens met Mozambique over en rijden naar de hoofdstad Maputo. Na het bezoek aan de haven ruilen we de truck in voor een boot die ons naar onze lodge op een afgelegen schiereiland aan de overzijde van Maputo Bay brengt. Hier verblijven we drie nachten.

Ontbijt en Diner

180 km

Mozambique

Dag 3 tot 4 - Mozambique

De volgende twee dagen genieten we van de zonnestralen, de warme Indische Oceaan en de witte zandstranden. Onze accommodatie biedt enkele optionele activiteiten aan zoals duiken, snorkelen of stadstours. Verken het estuarium per kajak of test uw vaardigheden in het vissen. Wie een rustige namiddag wenst, kan genieten van een picknick op het strand. Voor de optionele activiteiten geldt een toeslag die ter plaatse afgerekend wordt.

Ontbijt, lunch en diner
Mozambique

Dag 5 - Mozambique – Zuzuland

We ontbijten in de lodge en keren per boot terug naar Maputo. We rijden zuidwaarts en steken de grens met Zuid-Afrika over aan Kosi Bay. Nu we in Zululand aangekomen zijn, rijden we verder naar één van de private wildreservaten in de streek waar we de komende twee nachten zullen verblijven. In de late namiddag gaan we op safari en verkennen we de streek langs de oevers van het Jozinimeer. Het avondmaal wordt geserveerd in de lodge. Gasten met beperkte tijd kunnen de reis afronden in Maputo en van daaruit naar huis vliegen.

Dag 6 - Zululand

Vroeg uit de veren! We genieten van een kopje koffie of thee vooraleer we op safari vertrekken. De lokale gids geeft uitleg over de omgeving en de dieren die hier leven. In de namiddag kunnen we ontspannen en de schoonheid van de omringende bush in ons opnemen vooraleer we op safari in een open voertuig vertrekken. Het avondmaal wordt geserveerd in de lodge. We klinken op onze laatste avond in de bush.

Ontbijt, lunch en diner
Zululand

Dag 7 - Zululand – Johannesburg

Na het ontbijt vertrekken we naar Johannesburg. Onderweg lunchen we (zelf te bekostigen) en in de late namiddag komen we aan. De rondreis eindigt in Greenfire Johannesburg Lodge.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

Prijs-inclusieve hoogtepunten

 • Privéwildreservaat
 • Mozambique
 • Private stranden
 • Transfer per boot naar Maputo
 • Afrikaanse cultuur
 • Safari’s in open voertuig
 • Zululand
 • Afgelegen strandresort


Exclusief

Optionele activiteiten

 • Duiken
 • Snorkelen
 • Dorpswandelingen
 • Vissen
 • Zeiltocht 

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo