Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


St-Lucia

St. Lucia is het uiterst zuiden van het Greater St. Lucia Wetland Park. Het dorpje vormt in principe een mooie basis voor een bezoek aan het Greater St. Lucia Wetland Park. Een boottocht op het St. Lucia meer is een echte aanrader!

Optionele excursies:

- Hluhluwe; gelegen in het hart van Zululand en maakt deel uit van het Hluhluwe-Umfolozi Nationaal Park. De attractie van het park is ongetwijfeld de grote populatie witte en zwarte neushoorns maar ook andere wildsoorten zoals de nyala, zebra, impala, gnoe en hyena's zijn er talrijk aanwezig. Hier kunt u oog in oog komen te staan met de 'Big Five'.

- Cape Vidal: ligt op 30 min. rijden van St. Lucia, een kustplek in het Greater St. Lucia Wetland Park. U vindt hier een kilometerslange, nog ongerepte kustlijn, die een populaire locatie vormt voor sportvissers en snorkelaars. In Cape Vidal zijn geen haaiennetten, maar een natuurlijk rif net voor de kustlijn zorgt ervoor dat u toch relatief veilig kunt zwemmen. Het gebied is rijk aan fauna, met name vogels, en op een goede dag ziet u hier nijlpaarden, krokodillen, buffels, olifanten, walvissen, dolfijnen en in de zomer schildpadden.

- iSimangaliso: Het Greater St. Lucia Wetland Park is in 1999 gekozen tot de 1e Unesco Heritage Site in Zuid-Afrika. Het Park bestaat uit het St. Lucia Meer en estuarium, een aantal eilanden, omliggende wildreservaten, een marinereservaat langs de kust en de hoogste (meer dan 180 m) zandduinen ter wereld. Het wordt geschat dat de duinen meer dan 30 000 jaar oud zijn. De grootste attractie van het park is waarschijnlijk wel het st. Lucia Meer. Tijdens een boottochtje op het 36.000 hectare meer ziet u mogelijk o.a. flamingo's, pelikanen, zeearenden, nijlpaarden en krokodillen. Aan de kust in dit gebied komen in november de zeeschildpadden hun eieren leggen op de stranden.

- Bezoeken aan een Zuludorp. Dit is een typisch dorp met zijn traditionele gewoonten en dansen. U kunt zien hoe het dagelijkse Zulu leven eruit ziet - meestal een combinatie van modern en traditioneel leven.

Bevindt zich in de regio

Bevindt zich in de regio

KwaZulu-Natal

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo