Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Sun City

Sun City is het Las Vegas van Zuid-Afrika waar vermaak en natuur op een bijzondere wijze samenkomen. Het resort ligt 187 kilometer van Johannesburg aan de rand van het Pilanesberg Game Reserve, een Big 5 wildreservaat. Voor jong en oud, groot en klein heeft Sun City iets leuks te beleven. Van spelcomputers tot bioscopen, van winkels, bioscopen en restaurants tot een kinderspeelplaats - het entertainmentcentrum biedt vermaak aan de hele familie.

Middelpunt van het resort is Valley of the Waves. Het behoort tot het meest ontwikkelde waterpark ter wereld, gedomineerd door de Roaring Lagoon - de brullende lagune. De Roaring Lagoon is een 6500 m2 golfslagbad omgeven door een palmstrand. Hydraulische installaties zijn in staat om elke 90 seconde een 1,8 meter hoge golf door het bad heen te slaan. Ook als er geen golven zijn, is het water bijzonder om naar te kijken: door allerlei kleine golfbewegingen wordt een patroon van een diamant gevormd. Ook de golfbanen van Sun City zijn wereldberoemd. De meest bekende is de 18 holes Gary Player golfbaan die door de beroemde Zuid-Afrikaanse golfer is ontworpen. Jaarlijks vindt hier het Nedbank Golf Challenge toernooi plaats met miljoenen aan prijzengeld. De Lost City golfbaan heeft ondermeer een waterplaats met nijlkrokodillen op de 13e hole.

Sun City grenst aan het Pilanesberg Game Reserve waar de Big 5 tussen de kloven van de groene kraters leeft. Het 55 000 hectare park is malariavrij. Door het bedrijf Gametrackers worden vanuit Sun City safari's per jeep of heteluchtballon georganiseerd. Deze kunt u boeken via het Welcome Centre.

Bevindt zich in de regio

Steden in de buurt

Stad bij dit hoogtepunt

Sun City

Bevindt zich in de regio

Noordwest

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo