Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


The Cabanas Hotel

Maakt deel uit van de Sun City resortgroep, internationaal bekend als één van de belangrijkste vakantieoorden van Afrika. Het ligt op 2u tot 2,5u rijden van Johannesburg en grenst aan het zuiden van het Pilanesberg Nationaal Park.

Accommodaties

Het hotel biedt 380 comfortabele en gerenoveerde kamers, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Het aanbod bestaat uit 120 standaardkamers, 24 standaardkamers met zicht op het meer, 201 familiekamers, 32 familiekamers met zich op het meer en 3 kamers voor reizigers met een beperking. Iedere kamer heeft een dubbel bed, badkamer, airconditioning, haardroger, minibar, kluis, satelliet TV, thee - en koffiefaciliteiten, telefoon, stopcontact met universele adapter en bureau. 

Faciliteiten

Zwembad, spa, internet, wasserijservice, diverse winkels en speeltuin.

Eten en drinken

Keuze uit Palm Terrace Restaurant (dagelijks ontbijt, thema-dinerbuffet), Treasure Island Snack Bar (broodjes en snacks) en Pool Bar.

Activiteiten

Safari's, golf, kinderanimatie, familie entertainment, watersportactiviteiten, ballonvaarten over het Pilanesberg Nationaal Park, rit op een olifant, Sun City Casino, 'Valley of Waves' waterpark en 'The Maze of the Lost City', het grootste permanente doolhof op het zuidelijk halfrond.

Faciliteiten

Bar2
Internet
Restaurant
Spa
Speeltuin
Wasserijservice
Winkel
Zwembad

Activiteiten

Ballonvaart, Kinderanimatie, Pilanesberg Nationaal Park, Safari's

Onze aanbiedingen