Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


The Cascades Hotel

Een onvergetelijke plek, omgeven door tropische tuinen en stromende watervallen.  

Ligging

Maakt deel uit van de Sun City resortgroep, internationaal bekend als één van de belangrijkste vakantieoorden van Afrika. Het ligt op 2u tot 2,5u rijden van Johannesburg en grenst aan het zuiden van het Pilanesberg Nationaal Park.

Accommodaties

241 kamers bestaande uit 94 standaardkamers, 39 luxekamers, 15 luxekamers met balkon, 81 familiekamers, 6 junior suites, 1 presidentiële suite, 2 superior suites, 1 garden suite en 2 kamers voor reizigers met een beperking. Iedere kamer is uitgerust met dubbel bed, badkamer, airconditioning, haardroger, minibar, kluis, satelliet TV, thee - en koffiefaciliteiten, telefoon, stopcontact met universele adapter en bureau.   

Faciliteiten

Zwembad, fitnesscentrum, internet, wasserijservice, roomservice en business center.

Eten en drinken

Keuze uit het buffet van 'The Peninsula', de mediterraanse gerechten van het 'Santori' restaurant en de lichte gerechten van de 'Vistas Bar'.

Activiteiten

Safari's, golf, kinderanimatie, squash, tennis, watersportactiviteiten, ballonvaarten over het Pilanesberg Nationaal Park, rit op een olifant, Sun City Casino, 'Valley of Waves' waterpark en 'The Maze of the Lost City', het grootste permanente doolhof op het zuidelijk halfrond.

Faciliteiten

Bar
Business center
Fitnessruimte
Internet
Restaurant2
Roomservice
Wasserijservice
Zwembad

Activiteiten

Ballonvaart, Kinderanimatie, Pilanesberg Nationaal Park, Safari's, Squash, Tennis

Onze aanbiedingen