Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


The Twelve Apostles Hotel & Spa

Aan de voet van de Twelve Apostles bergen met een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vlakbij het strand van Camps Bay en op 15 min van V&A Waterfront en het centrum van Kaapstad.

Accommodaties

70 smaakvol ingerichte kamers waarvan 55 deluxe kamers en 15 luxueuze suites met uitzicht op de oceaan of de bergen. Het interieur is een mix van hedendaagse Afrikaanse stijl en Europees comfort met hoog technologie. Allen beschikken over airconditioning, TV/DVD, badjas en slippers.

Faciliteiten

Twee zwembaden, fitnessruimte, spa met plonsbad en 7 verzorgingsruimtes, businesscentrum, gratis Wifi, bioscoop (16 zitplaatsen), gratis shuttle naar V&A, conciërge, helistop, beveiligde parking

Eten en drinken

Het Azure Restaurant met prachtig zeezicht biedt een uitstekende keuken en kreeg een bekroning van 'Chaine des Rôtisseurs'. Voor lichte maaltijden en salades kan u terecht in The Café Grill. De Leopard Bar is een ideale plek voor sundowners.

Activiteiten

Boottochten, vissen, golf, helikoptervlucht, trektochten, wijnproeven, kookdemonstraties, winkelen in V&A Waterfront, botanische tuin Kirstenbosch, walvis spotten in Hermanus, spabehandelingen en massages.

Faciliteiten

Bar
Beveiligde parking
Bioscoop
Business center
Conciërgeservice
Draadloos internet
Fitnessruimte
Helipad
Pendeldienst
Plonsbad
Restaurant2
Spa
Zwembad2

Activiteiten

Boottochten, Golf, Helikoptervluchten, Massages, Trektochten, Vissen