Hoe verloopt het aanvraag- en boekingsproces

Terug naar overzicht

Relevante items

Waar kan ik terecht voor persoonlijk advies

We werken samen met een netwerk van deskundige reisagentschappen verspreid over de Benelux. Deze agentschappen staan in direct contact met onze eigen in-house experten en bezoeken regelmatig onze bestemmingen tijdens inspectiereizen om ervoor te zorgen dat ze u het beste advies kunnen geven.

Bekijk de kaart op onze pagina met alle aangesloten reisbureaus en hun contactgegevens. U kunt ervoor kiezen om langs te gaan bij uw vertrouwde reisagent of een nieuwe uit te zoeken uit onze uitgebreide lijst. Het perfecte advies voor uw droomreis is slechts een bezoekje of telefoontje verwijderd!

Lees meer

Wat is het beleid bij veranderingen en annulering van reisplannen

Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen, soms onverwachts. Daarom willen we dat u duidelijk weet wat te verwachten bij eventuele veranderingen of annulering van uw reisplannen. Ons beleid is ontworpen om zo transparant en eerlijk mogelijk te zijn, terwijl we ook de belangen van alle partijen beschermen. Bij annulering zijn de kosten afhankelijk van het tijdstip waarop de annulering bij ons binnenkomt:

  • Tot 60 dagen voor vertrek: 30% van de reissom, met een minimum van €50 per persoon

  • Van 59 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom, met een minimum van €100 per persoon

  • Van 29 tot 10 dagen voor vertrek: 75% van de reissom, met een minimum van €200 per persoon

  • Van 9 dagen tot de dag van vertrek: 100% van de reissom, met een minimum van €250 per persoon

Bij annulering zijn vluchten en treintickets altijd onderhevig aan 100% annuleringskosten, ongeacht wanneer u annuleert. Let op: er kunnen uitzonderingen zijn afhankelijk van de specifieke voorwaarden van onze leveranciers. Wij zullen eventuele afwijkende annuleringskosten duidelijk vermelden in uw offerte.

Mocht u wijzigingen willen aanbrengen in uw geboekte reis, dan zijn deze mogelijk, maar houd bovenop de kosten die ons door de leveranciers aangerekend worden ook rekening met de volgende wijzigingskosten:

  • Tot 30 dagen voor vertrek: €50 per persoon

  • Minder dan 30 dagen voor vertrek: €100 per persoon

We raden u aan onze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen voor een gedetailleerd overzicht en volledig begrip van ons beleid bij veranderingen en annulering van reisplannen. Dit helpt u om volledig geïnformeerd te zijn en zorgt voor een zorgeloze voorbereiding op uw reis!

Lees meer