Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Broome & Bungle Bungles

Dag 1 - Aankomst in Broome

Bij aankomst begeeft u zich naar het hotel. De luchthaven is vlakbij de stad en taxi’s zijn beschikbaar. Met zijn natuurlijke schoonheid en historische plekken is Broome een perfecte vakantiebestemming.

Dag 2 - Broome, Gibb River Road, Tunnel Creek, Windjana Gorge

Verlaat Broome en begin uw avontuur door Kimberley. Bezoek de Boab Prison Tree in Derby, een boom die vermoedelijk zo’n 1500 jaar oud is. Reis over de Gibb River Road, een afgelegen snelweg in de outback die langs de mooiste landschapsuitzichten van Kimberley voert. Bij Windjana Gorge kunt u eeuwenoude zeefossielen in de muren van de bergkloof zien. Soms liggen er zoetwaterkrokodillen aan de oever van de Lennard River, de rivier die door de kloof stroomt. Ga verder naar Tunnel Creek, een 750 meter lange tunnel die door stromend water uit de rotsen van de Napier Range is gehouwen. Met een zaklantaarn waadt u door het koele water naar de andere kant, waar een prachtige oase op u wacht. Tenslotte reist u naar Fitzroy Crossing, waar u zult overnachten. 

Dag 3 - Purnululu National Park

Verlaat Fitzroy Crossing en ga op weg naar een van de fascinerendste natuurreservaten van Australië: Purnululu National Park, thuishaven van de Bungle Bungle Ranges. De Bungle Bungle Ranges zijn een van Australië’s best bewaarde geheimen. Over een periode van 350 miljoen jaar hebben natuurkrachten deze geologische vormen in het prehistorische landschap geschapen. Afgezien van de locale Kija Aboriginalgemeenschap wisten weinigen van het bestaan van de Bungle Bungles af, tot de jaren tachtig. De enorme oranje en zwartgestreepte gewelven rijzen statig omhoog en creëren een landschap zoals u niet eerder heeft gezien.

Dag 4 - Purnululu NP, Echidna Chasm, Mini Palms

Verken de magie van Purnululu en Bungle Bungle Range. Tijdens een wandeling ontdek je Echidna Chasm, een spectaculaire natuurlijke kloof in de rots, en Mini Palms, een oase met eeuwenoude palmsoorten.

 

Dag 5 - Purnululu NP, Cathedral Gorge, Piccaninny Creek

Wandel langs de oude rivierbedding van Piccaninny Creek, die door de Cathedral Gorge voert en wordt geflankeerd door indrukwekkende rotshellingen. Leer over ‘bushtucker’ (inheems Australisch voedsel), oerwoudmedicijnen en de betekenis van het gebied voor de Aboriginals.

 

 

Dag 6 - Halls Creek

Sta vroeg op voor een optionele helikoptervlucht over het Bungle Bungle massief (voor eigen rekening). Rijd daarna over de Great Northern Highway naar de historische goudmijnstad Halls Creek.

 

Dag 7 - Geikie Gorge, Broome

Verken ’s ochtends de Geikie Gorge, waar jaarlijkse overstromingen de zandstenen muren hebben verbleekt. Maak een boottocht door deze adembenemende bergkloof, en reis tenslotte terug naar Broome.

Dag 8 - Vertrek uit Broome

Ga op weg naar de luchthaven voor uw aanstaande vlucht.

 Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 7 nachten verblijf
 • maaltijden zoals vermeld in het programma
 • ‘Broome to the Bungles’ tour (dag 2-7) incl. luchthaventransfers
 • transport in 4x4 voertuig
 • lokale gids/chauffeur excursies zoals beschreven
 • parkgelden.


Exclusief

 • vluchten
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo