Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Dragonfly Dreaming Top End Safari

Dag 1 - Darwin-Litchfield NP

Je wordt opgehaald bij je hotel in Darwin om 6:00 voor de korte reis naar Litchfield Nationaal Park. Verken de watervallen, de bronwaterstromingen en ruige zandstenen hellingen van het Litchfield Nationaal Park. Hoogtepunten zijn de grote, magnetische termietenheuvels en de Wangi Falls, waarin u kunt zwemmen en wandelen. Geniet van een picknick lunch. Na de lunch verlaten we de snelweg en reizen we langs de Marrakai weg en de oude Jim Jim weg tot diep in het Kakadu Nationaal Park. Reizend langs verschillende waterwegen kunnen we veel wilde dieren spotten. U komt aan in het privaat kampeerterrein in Cooinda, ingericht met comfortabele permanente tenten waar we de nacht zullen doorbrengen genietend van een diner onder de sterrenhemel. 

Dag 2 - Litchfield NP- Kakadu NP

Na het ontbijt maken we een iconische Yellow Waters cruise. Een absolute must in het Kakadu National Park. Het bekroonde Yellow Waters Cruise is eigendom van Aboriginals en ligt rond een spectaculair watersysteem dat de thuisbasis is van enkele opmerkelijke flora en fauna. U kan er krokodillen spotten en vele andere wilde dieren. Vanuit het kamp reizen we naar het nabijgelegen Nourlangie Rock. Hier kunt u zien hoe de Aboriginals leefden in dit gebied. Milieu- en sociale veranderingen worden weerspiegeld in de rotskunst, waar archeologen een meer dan 20.000 jaar oude Aboriginal bezetting ontdekt hebben. Na de lunch bezoeken we het Bowali Visitor Centre, waar u een presentatie kan zien van Aboriginal rotskunst uit de Kakadu regio. Later in de middag komen we aan in Ubirr. Hier kunt u een grote verzameling Aboriginal rotskunst bezichtigen waar uw gids u het een en ander bij zal toelichten. Zo zult u horen over de mythe van het Rainbow Serpent. Vervolgens maakt u een klim naar de Nadab Lookout, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omliggende uiterwaarden en het daarachter liggende Arnhem Land. Vervolgens is het een korte rit naar ons privaat kampeerterrein. 

Ontbijt, lunch en diner
Litchfield NP- Kakadu NP

Dag 3 - Kakadu NP - Darwin

De juwelen van het Kakadu National Park wachten vandaag. Vroeg vertrek naar Twin en Jim Jim Falls. Verken de Twin Falls kloof, die bereikbaar is via een 4x4 route, een oversteek per boot en een rotsachtige wandelroute. Eebmaal daar kan u ontspannen op zandoevers en de watervallen bewonderen. Er is nog een 4x4 route op weg naar Jim Jim Falls, waar een wandeling door het regenwoud en over rotsblokken ons naar de waterval en zwembad brengt die omringd wordt door 150 meter kliffen. Breng de middag door in de pure schoonheid van de spectactulaire omgeving alvorens we terugkeren naar Darwin. 

Ontbijt & Lunch
Kakadu NP - Darwin


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • Ervaren gids
 • Transport in 4x4 voertuig
 • Excursies en maaltijden zoals aangegeven in het programma
 • kampeermateriaal
 • Tent met bed en matras
 • Bedlinnen
 • Hoofdkussen
 • Handdoek
 • Drinkwater


Exclusief

 • Ter plaatse te betalen: Twin Falls boot shuttle (AUD 12,50 p.p.) en Kakadu National Park fee
 • Internationale vluchten

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo