Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Dragonfly Dreaming Top End Safari

Dag 1 - Darwin-Litchfield NP

U wordt opgehaald bij het hotel in Darwin om 06u00 voor de korte reis naar Litchfield Nationaal Park. Verken de watervallen en ruige zandstenen hellingen van het Litchfield Nationaal Park. Hoogtepunten zijn de grote, magnetische termietenheuvels en de Florence en Wangi Falls, waarin u kunt zwemmen. Geniet van een picknicklunch. Daarna verlaten we de snelweg en reizen we langs de Marrakai en oude Jim Jim weg tot diep in het Kakadu Nationaal Park. Reizend langs verschillende waterwegen kunnen we veel wilde dieren spotten. U komt aan in het privaat kampeerterrein in Cooinda, ingericht met comfortabele permanente tenten waar we de nacht zullen doorbrengen en genieten van een diner onder de sterren.

Dag 2 - Litchfield NP- Kakadu NP

Na het ontbijt maken we een iconische Yellow Waters cruise, een absolute must in het Kakadu Nationaal Park. De organisatie is eigendom van Aboriginals en ligt rond een spectaculair watersysteem dat de thuisbasis is van opmerkelijke flora en fauna. U kan er krokodillen en vele andere wilde dieren spotten. Vanuit het kamp reizen we naar het nabijgelegen Nourlangie Rock. Hier kunt u zien hoe de Aboriginals leefden in dit gebied. Milieu- en sociale veranderingen worden weerspiegeld in de rotskunst, waar archeologen een meer dan 20.000 jaar oude Aboriginal bezetting ontdekt hebben. Na de lunch bezoeken we het Bowali Visitor Centre, waar u een presentatie kan zien van Aboriginal kunst uit Kakadu regio. Later in de middag komen we aan in Ubirr. Hier kunt u een grote verzameling Aboriginal rotskunst bezichtigen waar uw gids het een en ander bij zal toelichten. Zo zult u horen over de mythe van de Rainbow Serpent. Vervolgens maakt u een klim naar de Nadab Lookout, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende landschap en Arnhemland. Vervolgens is het een kort rit naar ons privaat kampeerterrein.

Ontbijt, lunch en diner
Litchfield NP- Kakadu NP

Dag 3 - Kakadu NP - Darwin

Vandaag staan de verborgen schatten van het Kakadu National Park op het programma. Vroeg vertrek naar de Twin en Jim Jim Falls. Verken de Twin Falls kloof, die bereikbaar is via een 4x4 route, een oversteek per boot en een rotsachtige wandelroute. Eenmaal daar kan u ontspannen op de zandoevers en de watervallen bewonderen. Er is nog een 4x4 route op weg naar Jim Jim Falls, waar een wandeling door het regenwoud en over rotsblokken ons naar de waterval en -poel brengt die omringd wordt door 150 meter hoge kliffen. Breng de middag door in deze spectaculaire omgeving alvorens we terugkeren naar Darwin.

Ontbijt & Lunch
Kakadu NP - Darwin


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • ervaren gids
 • transport in 4x4 voertuig
 • excursies en maaltijden volgens programma
 • drinkwater
 • Nederlandstalige Insight Guide Australië


Exclusief

 • vluchten
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo