Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Grand Aussie

Groep Avontuurlijk Internationaal Gids Luxe bus
Grand Aussie

Deze rondreis is het uitgelezen moment om de tophighlights van het machtige Australië te ontdekken. De Grand Aussie 26-daagse groepsreis brengt u van het zuiden van Australië naar het hoge noorden. Starten doen we in het hippe Sydney. Deze stad is een leuke mix aan cultuur en natuur. Het Sydney Opera House is een mooi voorbeeld van hedendaagse architectuur. Het is in nog geen halve eeuw tijd het paradepaard geworden van Sydney en staat dan ook meer dan terecht op de Unesco Werelderfgoedlijst. Tevens staat Sydney ook bekend als surfersparadijs, dankzij de prachtige stranden die het telt. Eindigen doen we in Darwin. Deze stad heeft een erg woelig verleden gekend, en is begin jaren 70 van de vorige eeuw zelfs bijna volledig verwoest geweest door een cycloon. Desalniettemin is het na deze tegenslag uitgegroeid tot een van Australiës bekendste en meest kosmopolische steden.

 

 

 

Tussen Sydney en Darwin besteden we onze tijd om de mooiste natuurwonderen die Australië kent te bezoeken. Australië is zo uniek dat het duizenden highlights telt, maar wij geven u de kans om de meest tot de verbazing sprekende te bezoeken. We gaan op deze reis zowel te land, ter zee als in de lucht. Australië kent een enorm uitgebreide kustlijn en unieke eilanden en wij maken van de gelegenheid gebruik om een paar van deze pareltjes te bezoeken. We bezoeken onder meer Byron Bay, waar u surflessen kunt volgen, Gold Coast en de beroemde Whitsundays eilanden. U zal al snel merken dat u Australië nooit meer wil verlaten.

Er is vanzelfsprekend ook tijd om de nodige cultuur en kennis op te snuiven. We bezoeken Alice Springs en de bijhorende Aboriginalcultuur en de vele verhalen krijgt u van een gids te horen. Het prachtige Ayers Rock, door de oorspronkelijke bewoners ook Uluru genoemd, komt u als het ware tegemoet en u zal merken dat u tijd te weinig heeft om dit unieke fenomeen te bewonderen. Op de weg terug naar het hoge noorden genieten we ten slotte van de prachtige natuur en kan u genieten van het unieke waterleven.  

 Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • ervaren gids
  • accommodatie en maaltijden zoals vermeld in het programma
  • transport in moderne bus met airco en gratis wifi
  • chauffeur
  • binnenlandse vluchten en transfers
  • activiteiten en parkgeld zoals vermeld


Exclusief

  • internationale vluchten
  • overige maaltijden en dranken
  • optionele activiteiten
  • annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo