Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Great Barrier Reef

Ongetwijfeld een van de beroemdste trekpleisters van Australië en de wereld: Het Great Barrier Reef. Het is samen met Ayers Rock de bekendste natuurlijke trekpleister van Australië. Het is het grootste koraalrif ter wereld en biedt een ongekende pracht onder water. Iedereen die hier snorkelt of duikt krijgt een spektakel te zien dat voor altijd in het geheugen zal gegrift staan. 

Het Great Barrief Reef is een aaneenschakeling van meer dan 3000 individuele koraalsystemen en honderden kleine eilanden met prachtige gouden stranden. Door de natuurlijke aantrekkingskracht is het een van de meest bezochte toeristische trekpleisters ter wereld.

Het aanbod aan activiteiten is dan ook indrukwekkend. Je kan er snorkelen, scubaduiken, varen op een boot met glazen bodem, vliegtuig- of helikoptertours maken, cruises doen, walvissen spotten en zwemmen met dolfijnen. Het Great Barrier Reef is dan ook terecht een van de zeven wonderen van de natuur en het enige levend organisme dat vanuit de ruimte kan gezien worden.

 

Foto's

Bevindt zich in de regio

Bevindt zich in de regio

Queensland

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo