Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Great Southern Route Comfort

Dag 1 - Melbourne - Apollo Bay

Reis vandaag van Melbourne naar Apollo Bay. Maak onderweg een wandeling over Bell’s Beach, een van de beroemdste surfstranden ter wereld. Geniet van de prachtige kustweg die vlak langs de woeste kustkliffen voert. In het populaire vakantieplaatsje Lorne verkent u de vele winkels en cafés. Ga dan verder over de kustweg naar Apollo Bay.

Dag 2 - Apollo Bay - Port Fairy

Verlaat de kustweg en rijd door de Otways. Maak een stop in Mait’s Rest, waar u een wandeling maakt door de regenwouden. Terug op de kustweg passeert u de schitterende Twelve Apostles, de wereldberoemde rotsen die uit de zee omhoogsteken. Maakt u deze reis tussen mei en oktober, bezoek dan Logan’s Beach om Zuidkaper-walvissen te spotten. Ga terug in de tijd in Port Fairy, met zijn witkalken huisjes, ouderwetse winkeltjes en een pub op bijna elke hoek van de straat!

Dag 3 tot 4 - Port Fairy - Grampians/Dunkeld

Grampians Nationaal Park is een ideale uitvalsbasis om wandelingen te maken en de inheemse dieren van Australië te ontdekken in hun natuurlijke leefomgeving. Hoogtepunten zijn Mt Victoria Lookout, Mackenzie Falls, Reeds Lookout en de Balconies. De Grampians staan bekend om hun fraaie collectie Aboriginal grotschilderingen en het Brambuk Living Aboriginal Cultural Centre.

 

Dag 5 - Grampians - Robe

Steek de grens over naar de wijnregio van Coonawarra. Bij Coonawarra kunt u een omweg maken om de indrukwekkende Naracoorte Caves te bezoeken. Robe was ooit een van de belangrijkste havengebieden van Australië, van waaruit wol en paarden werden geëxporteerd.

Dag 6 - Robe - Kangaroo Island

U volgt de Zuid-Australische kustlijn (Coorong National Park) met zijn beeldschone landschappen tot Cape Jervis, vanwaar u de ferry neemt (45 min) naar Penneshaw, de veerhaven in Kangaroo Island.

Dag 7 - Kangaroo Island

Gescheiden van het Australische vasteland, blijft Kangaroo Island een van de meest ongerepte natuurwonderen ter wereld. Een derde van het eiland is beschermd en de helft van het eiland is nooit ontdaan van inheemse vegetatie. Echidna's, koala's, kangoeroes, wallaby's en dwergpinguïns kan je er van dichtbij waarnemen.

 

Dag 8 - Kangaroo Island - Barossa Vallei

In Penneshaw neemt u de ferry terug naar Cape Jervis. Ga verder richting Mt Pleasant en passeer Angaston onderweg naar de Barossa Valley-wijnregio. De Barossa Valley is een van de beroemdste wijngebieden van Australië. De bekendste zijn: Yalumba, Orlando, Penfolds en Seppelts.

Room only

185 km

Kangaroo Island - Barossa Vallei

Dag 9 - Barossa Vallei - Adelaide

Barossa Vallei huisvest enkele van de oudste Shiraz-wijngaarden ter wereld. Hier moet u zijn voor wijnproeverijen en kunt u een paar flessen kopen om mee naar huis te nemen. ’s Middags reist u door Gawler naar Adelaide, de hoofdstad van Zuid-Australië, ook wel bekend als de ‘Stad der Kerken’.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 8 nachten verblijf excl.ontbijt
 • ferry Kangaroo Island.
 • gratis Nederlandstalige Insight Guide Australië


Exclusief

 • vluchten
 • huurwagen
 • optionele activiteiten
 • parkgelden
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering.

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo