Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Kimberley Explorer

Dag 1 - Beagle Bay, Cygnet Bay Pearl Farm & Buccaneer Archipelo

De eerste stop is de Beagle Bay Aboriginal Community. Uiteindelijk komen we aan in Cygnet Bay Pearl Farm, de oudste parelboerderij van Australië. Na de picknick lunch maken we een boottocht langs de Islands of the Giant Tides. ’s Avonds komen we aan in het afgelegen safarikamp aan het strand.

Dag 2 - Cape Leveque, One Arm Point en Broome

We reizen naar de One Arm Point Community en bezoeken de watercultuurkwekerij, voorzien van barramundi, parels en trochusschelpen. In Kooljaman bij Cape Leveque, kan je snorkelen of wandelen op de ongerepte stranden. Rond half zeven komen we aan in de accommodatie in Broome.

Dag 3 - Tunnel Creek

Geniet van een kop koffie bij de Fitzroy River en bezoek de 'Boab Prison Tree'  in Derby voordat we verdergaan over de Gibb River Road. De namiddag verkennen we Tunnel Creek met een lokale Bunuba-gids. Vanavond kamperen we net buiten Windjana Gorge.

Dag 4 - Windjana Gorge & Bell Gorge

De Napier Range is meer dan 350 miljoen jaar oud en herbergt het geologische wonder van de Windjana Gorge. In de namiddag verkennen we Bell Gorge, een verborgen hoogtepunt van de West-Kimberleys met zijn klaterende watervallen en kristalheldere baden.

Ontbijt, lunch en diner
Windjana Gorge & Bell Gorge

Dag 5 - Galvins Gorge, Adcock Gorge en Mt Barnett Station

Vandaag zwemmen we in het paradijs en ontdekken de met waterlelies begeven Galvans Gorge en de Adcock Gorge. We kamperen nog een nacht in Mt Barnett Cattle Station.

Ontbijt, lunch en diner
Galvins Gorge, Adcock Gorge en Mt Barnett Station

Dag 6 tot 7 - El Questro Wilderness Park

Er is vrije tijd voor de vele activiteiten: een verfrissende duik nemen in de Zebedee Springs, een wandeling maken in de Emma Gorge tijdens een boottocht langs de Chamberlain Gorge, een bush tucker-tocht of een vogelaarstoer.

Ontbijt, lunch en diner
El Questro Wilderness Park

Dag 8 - Kununurra & Lake Argyle

U verlaat de Gibb River Road voor een paar uur vrije tijd in Kununurra. 's Middags gaan we naar de oevers van het grote Lake Argyle. Optioneel: boottocht op het meer of bezoek aan het historische Durack Homestead Museum.

Dag 9 tot 10 - Purnululu National Park: Bungle Bungles

We verkennen Echidna Chasm (2 kilometer), bekend om zijn torenhoge Livistonia Palmbomen, en maken een korte wandeling (2-3 kilometer) door de imposante Cathedral Gorge. Optioneel: panoramische vlucht.

Ontbijt, lunch en diner
Purnululu National Park: Bungle Bungles

Dag 11 - China Wall & Fitzroy Crossing

Op weg naar Fitzroy Crossing bezoeken we de goudzoekersgemeenschap Halls Creek om de opmerkelijke China Wall te bekijken. We lunchen bij Marys Pool en bezoeken de afgelegen Laarri Aboriginal Art Gallery.

Dag 12 - Geikie Gorge & Broome

We beginnen de dag met een boottocht door de Geikie Gorge. Daarnaast verkent u ook Old Fitzroy Crossing, en geniet u van lunch aan de rivier. We keren terug naar Broome op tijd voor de zonsondergang op Cable Beach.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • Ervaren gids
  • Transport in 4x4 truck
  • Excursies en maaltijden zoals aangegeven in het programma
  • Kampeermateriaal
  • Inkomgeld nationale parken


Exclusief

  • Zeker meenemen: hoed, zonnemelk, wandelschoenen, zaklamp, muggenspray, slaapzak (kan je ter plaatse kopen voor 35 AUD, vermelden bij reservatie) en drinkbus.
  • Internationale vluchten

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo