Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.

Steden in Australië

Adelaide

Adelaide

Alice Springs

Alice Springs

Apollo Bay

Apollo Bay

Batchelor

Batchelor

Brisbane

Brisbane

Fiets door de Botanic Gardens of maak een boottocht op de Brisbane River om pelikanen van nabij te bekijken. Ga lekker luieren in de tuinen en lagunes van South Bank of ontdek de kroegjes en boetiekjes van Fortitude Valley. 

Broome

Broome

Broome is de hoofdplaats van de Local Government Area Shire of Broome in de deelstaat West-Australië. Broome telt ongeveer 11.500 inwoners.

Cairns

Cairns

Kies het kosmopolitische Cairns als uitvalsbasis en maak een dagtocht naar het Great Barrier Reef dat in de World Heritage-lijst is opgenomen. Ga snorkelen of duiken in het tropisch warme water met het koraal, de sponzen en de vissen in alle kleuren van de regenboog. Of ga naar het magisch mooie, ongerept gebleven Daintree Rainforest. Hier kun je op de Daintree River varen en daarbij vogels, dieren en krokodillen bekijken of ga met de pont naar Cape Tribulation, een 4x4-oase. Ga naar een voorstelling van het wereldberoemde Aboriginal Dance Theatre: Tjapukai. Neem vervolgend de trein van de Kuranda Scenic Railway naar Kuranda, een slaperig dorp in het regenwoud. Ga vissen vanaf het stille Mission Beach, waar het regenwoud langzaam lijkt over te gaan in het rif. Of nip aan cocktails in het levendige vakantiestadje Port Douglas. Verwen jezelf in het kuuroord Palm Cove of ga kamperen, vissen of 4x4-rijden in de afgelegen wildernis van het Cape York Peninsula. Verken het grootste lavabuizensysteem ter wereld in het Undara Volcanic National Park en het door Spaanse invloeden geïnspireerd kasteel in Paronella Park.

Canberra

Canberra

Canberra is de federale hoofdstad van het Gemenebest van Australië en ligt in het Australian Capital Territory. Met 381.488 inwoners is het de op zes na grootste stad van het land.

Coffs Harbour

Coffs Harbour

Coober Pedy

Coober Pedy

Coober Pedy is een Australische stad in het noorden van de deelstaat Zuid-Australië. De stad ligt 846 kilometer ten noorden van Adelaide aan de Stuart Highway en is bekend als "de opaalhoofdstad van de wereld". De naam Coober Pedy is afkomstig van Kupa Piti, een Aboriginalnaam, die "witte man in gat" betekent.

Darwin

Darwin

Ervaar het milde klimaat van Darwin en de smeltkroes van voedsel en culturen in de vele outdoorfestivals en -markten die in de stad plaatsvinden. Loop vervolgens de verschillende musea en kunstgalerieën eens binnen en ontdek de dramatische geschiedenis van de stad: van de luchtaanvallen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot aan cycloon Tracey. Zeil bij zonsondergang de haven van Darwin binnen, vaar langs krokodillen en maak een bushwalk in het moessonwoud. Ga een dag naar Litchfield National Park, waar je in kristalheldere waterputten kunt zwemmen en duizenden grote termietheuvels kunt ontdekken. Of bezoek de Tiwi Islands, waar je traditionele weef- en schildertechnieken kunt leren kennen of het lawaai en de opwinding van een plaatselijke rugbywedstrijd van nabij kunt meemaken.

Fitzroy Crossing

Fitzroy Crossing

Fraser Island

Fraser Island

Fremantle

Fremantle

Herberton

Herberton

Hervey Bay

Hervey Bay

Hobart

Hobart

Hunter Valley

Hunter Valley

Op nog geen twee uur rijden van Sydney bevind je je in het wijnwalhalla van New South Wales: Hunter Valley. In deze rivierenvallei liggen meer dan honderd wijnmakerijen! Je kunt er rondleidingen krijgen én je kunt deze over de hele wereld bekende wijnen proeven. Hunter Valley is de oudste wijnstreek van Australië.

Jabiru

Jabiru

Katherine

Katherine

Verken de historische pioniernederzetting Katherine en ontdek de oude Katherine Gorge in Nitmiluk National Park. Geniet van de warme bronnen van de Daly River en vis in de afgelegen waterwegen van de Gulf of Carpentaria. Ga op zoek naar zeldzame wilde dieren en wandel door de kloven van Gregory National Park in de buurt van Victoria River en ontspan in het thermisch bad met zandbodem in Mataranka. De ruwe en oude landschappen van Katherine, die zich uitstrekken van de golf van Carpentaria tot aan de grens met Western Australia, nodigen je uit tot een kanovaart, een bushwalk, een vogelobservatie, kamperen en een 4x4-tocht.

Katoomba

Katoomba

Kununurra

Kununurra

Launceston

Launceston

Melbourne

Melbourne

Mission Beach

Mission Beach

Noosa

Noosa

Perth

Perth

Port Douglas

Port Douglas

Port Fairy

Port Fairy

Port Macquarie

Port Macquarie

Quorn

Quorn

Quorn het historische spoorlijn plaatsje gelegen bij de ingang van de Richman Valley.

Robe

Robe

Rockhampton

Rockhampton

Sunshine Coast

Sunshine Coast

Sydney

Sydney

Geniet volop van de prachtige haven van deze stad, de verleidelijke lifestyle buitenshuis en het imponerende natuurschoon. Vaar in een kajak onder de Sydney Harbour Bridge door. Zwaai naar het Opera House als je met de pont door de haven naar Manly gaat.

Tennant Creek

Tennant Creek

Zeehan

Zeehan

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen