Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Sunshine Explorer Comfort

Dag 1 - Aankomst in Sydney

Na aankomst in de luchthaven gaat u naar het hotel in het centrum van de stad.

Dag 2 tot 3 - Sydney

Geniet van de prachtige haven en bezoek het Opera House, beklim de Harbour Bridge of leer surfen in Bondi Beach. Maak een dagtocht naar de Blue Mountains of de wijngaarden in Hunter Valley.

Dag 4 - Sydney – Port Stephens (207 km / 2.5 uur)

Verlaat Sydney via Newcastle naar Port Stephens, een vakantieparadijs met 26 stranden en een bergachtig schiereiland omzoomd met regenwoud.

Dag 5 - Port Stephens – Coffs Harbour (335 km / 3.75 uur)

Een omweg naar Barrington Tops Nationaal Park is de moeite waard. Het subtropisch regenwoud met uitgedoofde vulkanische pieken staat op de werelderfgoedlijst.

Dag 6 tot 7 - Coffs Harbour – Byron Bay (239 km / 2.75 uur)

Ontbijt op het strand alvorens de avontuurlijke activiteiten op de Coffs Coast te verkennen. Kajak door Bongil Bongil National Park of ga raften in Nymboida National Park. Cruise naast dolfijnen op de Clarence River en reis mee in een stoomtrein over de bergen in Glenreagh.

Dag 8 - Byron Bay – Brisbane (170 km / 2 uur)

Reis in noordelijke richting via de Gold Coast Hinterland en langs de Tambourine Mountains National Park tot Brisbane, de zonnige hoofdstad van Queensland.

Dag 9 - Brisbane - Hervey Bay – Fraser Island (315 km – 4,5 uur)

Volg de Bruce Highway viar Marlborough tot de Fraser Coast. Deze kustlijn, rijk aan koloniale geschiedenis, verenigt de Southern Great Barrier Reef met Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld. U parkeert de wagen aan de haven en neemt de ferry naar Fraser Island (+/- 50 min).

Dag 10 - Fraser Island

Vandaag ontdekt u het eiland met gids tijdens de Beauty Spots 4x4 eco tour (inbegrepen lunch, 4x4 excursie en parkgeld).

Dag 11 - Fraser Island - Hervey Bay – Rockhampton (445 km / 5 uur)

Reis naar het noorden via Gin Gin en Town of 1770, genoemd naar het jaar waarin het werd ontdekt door Captain Cook. Maak een boottocht naar Great Keppel Island omringd door kleurrijke koraalriffen.

Dag 12 tot 13 - Rockhampton – Eungella

Reis verder naar Mackay, waar u kan wandelen, zwemmen en vissen op het strand. Op een uur ten westen van Mackay ligt Eungella Nationaal Park, Australië langste, oudste stuk subtropisch regenwoud, met meer dan 51.700 hectare. Het park ontleent zijn naam aan een Aboriginal woord 'Land van de Wolken'. Het is ook de thuishaven van het zeldzame vogelbekdier.

Dag 14 tot 15 - Eungella - Airlie Beach (184 km / 2 uur)

Airlie Beach is de uitvalsbasis naar het Great Barrier Reef en de 74 tropische eilanden van de Whitsundays. Het is een klein toeristisch dorpje op een schiereiland en perfect voor liefhebbers van zeilen, duiken, vissen en parachutespringen.

Dag 16 tot 17 - Arlie Beach – Townsville (275 km / 3.5 uur)

De reis gaat verder door het dorp Bowen, waar delen van de film Australia zijn opgenomen. De Townsville-regio kent het grootste aantal dagen zon per jaar in Australië. Een juweeltje in deze regio is Magnetic Island. Neem de ferry naar Magnetic Island en verken dit mooi eiland met zijn stranden en nationale parken.

Dag 18 - Townsville – Cairns (340 km / 4.5 uur)

De route van Townsville naar Cairns staat bekend als de ‘Great Green Way’ met zijn zandstranden, werelderfgoed regenwouden en watervallen. Stop onderweg voor een picknick bij de schilderachtige Josephine Falls in het Wooroonooran Nationaal Park.

Dag 19 tot 20 - Cairns

Cairns, de enige plaats op aarde waar het regenwoud en rif elkaar ontmoeten. Ga snorkelen of duiken in het Great Barrier Reef en bezoek de Werelderfgoedlijst geplaatste Daintree Forest, ongeveer twee uur rijden ten noorden van Cairns.

Dag 21 - Vertrek uit Cairns

Vertrek uit CairnsAndere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 20 nachten verblijf
 • maaltijden zoals vermeld in het programma
 • ferry Fraser Island
 • ferry Magnetic Island incl. auto
 • gratis Nederlandstalige Insight Guide Australië.


Exclusief

 • vluchten
 • huurwagen
 • optionele activiteiten
 • parkgelden
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo