Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Sunshine Explorer Comfort

Dag 1 - Sydney – Port Stephens (207 km / 2.5 uur)

Verlaat Sydney via Newcastle naar Port Stephens, een vakantieparadijs met 26 stranden en een bergachtig schiereiland omzoomd met regenwoud.

Dag 2 - Port Stephens – Coffs Harbour (335 km / 3.75 uur)

Een omweg naar Barrington Tops Nationaal Park is de moeite waard. Het subtropisch regenwoud met uitgedoofde vulkanische pieken staat op de werelderfgoedlijst.

Dag 3 tot 4 - Coffs Harbour – Byron Bay (239 km / 2.75 uur)

Ontbijt op het strand alvorens de avontuurlijke activiteiten op de Coffs Coast te verkennen. Kajak door Bongil Bongil National Park of ga raften in Nymboida National Park. Verder naar het noorden, stop voor een koffie in het charmante provinciestadje Grafton, cruise naast dolfijnen op de Clarence River en reis mee in een stoomtrein over de bergen in Glenreagh.

Dag 5 tot 6 - Byron Bay – Lamington Nationaal Park (126 km / 1.5 uur)

Volg de Pacific Highway door de noordkust van New South Wales. Neem de Tourist Drive naar Murwillumbah voor een koffiestop in New South Wales, vervolgens naar Nerang en het Lamington National Park. Bij aankomst gaat u eerst naar het hotel. Later kunt u een Tree Top Walk doen en de botanische tuinen verkennen

Dag 7 - Lamington Nationaal Park - Brisbane (102 km / 1.5 uur)

Reis in noordelijke richting via de Gold Coast Hinterland en langs de Tambourine Mountains National Park tot Brisbane, de zonnige hoofdstad van Queensland.

Dag 8 - Brisbane - Hervey Bay - Fraser Island (289 km / 3.5 uur)

U doorkruist een mooi landschap voordat u aankomt bij de Fraser Coast. Deze kustlijn, rijk aan koloniale geschiedenis, verenigt de Southern Great Barrier Reef met Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld. U parkeert de wagen aan de haven en neemt de ferry naar Fraser Island (+/- 50 min).

Dag 9 - Fraser Island

Vandaag ontdekt u het eiland met gids tijdens de Beauty Spots eco tour (inbegrepen).

 

Dag 10 tot 11 - Fraser Island - Hervey Bay – Agnes Water (277 km / 3.5 uur)

Vertrek in noordelijke richting naar Childers. Bewonder de gerestaureerde gebouwen langs de hoofdstraat en ga verder noordwaarts naar Bundaberg. Dwalen langs de koloniale gebouwen en cruise op de Burnett rivier of bekijk de zeeschildpadden die nesten broeden op het kleine strand van Mon Repos. Reis naar het noorden door Gin Gin, totdat je uiteindelijk in de schilderachtige badplaats van 1770 (of Agnes Water) komt, genoemd naar het jaar dat het ontdekt werd door Captain Cook.

Dag 12 - Agnes Water – Yeppoon (280 km / 3.5 uur)

Vertrek naar de groene stad Gladstone, omringd door regenwoud, meren en stranden die zich uitstrekken tot het Great Barrier Reef. Ga naar de Capricorn Caves, spectaculaire bovengrondse grotten in een kalkstenen bergkam, tot u uw bestemming voor vandaag bereikt, het charmante tropische dorpje Yeppoon, toegangspoort tot de Capricorn Coast en het Byfield Nationaal Park.

Dag 13 tot 14 - Yeppoon – Eungella (426 km / 4.5 uur)

Reis verder naar Mackay, waar u kan wandelen, zwemmen en vissen op het strand. Op een uur ten westen van Mackay ligt Eungella Nationaal Park, Australië langste, oudste stuk subtropisch regenwoud, met meer dan 51.700 hectare. Het park ontleent zijn naam aan een Aboriginal woord 'Land van de Wolken'. Het is ook de thuishaven van het zeldzame vogelbekdier.

Dag 15 tot 16 - Eungella - Airlie Beach (184 km / 2 uur)

Airlie Beach is de uitvalsbasis naar het Great Barrier Reef en de 74 tropische eilanden van de Whitsundays. Het is een klein toeristisch dorpje op een schiereiland en perfect voor liefhebbers van zeilen, duiken, vissen en parachutespringen.

Dag 17 tot 18 - Arlie Beach – Townsville (275 km / 3.5 uur)

De reis gaat verder door het dorp Bowen, waar delen van de film Australia zijn opgenomen. De Townsville-regio kent het grootste aantal dagen zon per jaar in Australië. Een juweeltje in deze regio is Magnetic Island. Neem de ferry naar Magnetic Island en verken dit mooi eiland met zijn stranden en nationale parken.

Dag 19 - Townsville – Cairns (340 km / 4.5 uur)

De route van Townsville naar Cairns staat bekend als de ‘Great Green Way’ met zijn zandstranden, werelderfgoed regenwouden en watervallen. 50km ten westen vind je Australië ‘s hoogste waterval, Wallaman Falls, een betoverende wereld van natuurlijke schoonheid. Het is een omweg zeker waard. Stop onderweg voor een picknick bij schilderachtige Josephine Falls in het Wooroonooran Nationaal Park, 75 kilometer ten zuiden van Cairns. We raden u aan om uw verblijf te verlengen met enkele dagen strandvakantie in het Great Barrier Reef.

Dag 20 - Vertrek uit Cairns

Vertrek uit Cairns

v.a.
p.p.

€ 1.615Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • 17 nachten verblijf
  • Maaltijden zoals vermeld in het programma
  • Ferry Fraser Island
  • Ferry Magnetic Island incl. auto


Exclusief

  • vluchten
  • Huurwagen
  • Overige maaltijden
  • Toegangsgelden
  • Parkgelden

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen