Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Sydney

Geniet volop van de prachtige haven van deze stad, de verleidelijke lifestyle buitenshuis en het imponerende natuurschoon. Vaar in een kajak onder de Sydney Harbour Bridge door. Zwaai naar het Opera House als je met de pont door de haven naar Manly gaat.

Leer surfen in Bondi Beach of ga zwemmen in het kalme water van Coogee. Ontspan je in de met klinkers geplaveide doodlopende straatjes van The Rocks of op de markten en in de boetiekjes, cafés en pubs van Paddington. Behalve de wereldberoemde haven en de meer dan 70 schitterende stranden biedt Sydney culinair genieten, festivals en - 24 uur per dag en 7 dagen per week - gezelligheid. Al snel zul je het met ons eens zijn dat er nergens ter wereld een plaats zoals Sydney is.

De omgeving van Sydney

Luister naar jazz tussen de wijnranken in de Hunter Valley, maak een bushwalk in de Blue Mountains of vaar in een woonboot de Hawkesbury River af. Bekijk dolfijnen vanaf Port Stephens en Forster en verlies jezelf in de wildernis van het in de World Heritage-lijst opgenomen Barrington Tops. Trek naar de heuvels, de bossen, de valleien, en de traditionele dorpjes van de Southern Highlands. Ga surfen aan de Central Coast of de South Coast. Je kunt daar ook de beroemde zeegeyser van Kiama zien. Deze bergen, rivieren, stranden, parken en rijke plateaus liggen op korte rijafstand van Sydney.

Australië

ContinentOceanië
Aantal inwoners22507617
TijdzoneGMT+8
HoofdstadCanberra
RegeringConstitutionele monarchie
TalenEngels
Paspoortverplicht
Visumverplicht
Telefooncode+61

Bevindt zich in de regio

New South Wales

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen