Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Tasmanië – Hobart naar Launceston

Dag 1 - Hobart

Hobart is de hoofdstad van Tasmanië en dankt zijn karakter aan rivier en zee. Het heeft een mooie haven en intrigerende historische gebouwen. U kunt een cruise door de haven maken of naar de toppen van Mount Nelson en Mount Wellington rijden. Hobart is een goede uitvalsbasis om het zuiden van Tasmanië te ontdekken.

Dag 2 tot 3 - Hobart - Strahan

U reist vandaag het Werelderfgoedgebied in. U passeert Derwent Bridge, Lake St. Clair en Nelson Falls voordat u het havengebied van Strahan aan de westkust inrijdt. Strahan is een vissersdorp met een pittoreske haven die toegang biedt tot de mooiste bossen van Tasmanië, aan de oever van de Gordon River. Op de grens van het Werelderfgoedgebied bezoekt u Wharf Strahan, met zijn watervallen, verlaten stranden, regenwouden en de Gordon- en Franklin-rivier. Ervaar het landschap vanuit een zeevliegtuig, een riverboot, een jeep of vanaf de rug van een paard.

Dag 4 - Strahan - Cradle Mountain

Neem de weg ten noorden van Strahan die de mijnstad Zeehan doorkruist. Interessante bezienswaardigheden in Zeehan zijn het Pioneers Museum, Rosebery en Tullah. Vervolg dan uw weg naar Cradle Mountain, het embleem van Tasmanië’s World Heritage Wilderness. Deze reis is rijk aan culturele, culinaire en natuurlijke ervaringen, met de berg als middelpunt.

Dag 5 - Cradle Mountain - Launceston

Als u Cradle Mountain verlaat passeert u het stadje Sheffield, waar de stadsgeschiedenis op de gebouwen is geschilderd. Proef de producten van de regio in de Ashgrove Cheese Farm en de Christmas Hills Raspberry Farm in Elizabeth Town en de Honey Farm in Chudleigh. Doe ondergrondse ontdekkingen in Mole Creek Karst National Park, ontdek de grotten van Marakoopa en zie inheemse dieren in Trowunna Wildlife Park.

Launceston ligt in een riviervallei, daar waar de North- en South Esk-rivieren samenvloeien. Het gebied is een smeltkroes van geschiedenis, landschap, creativiteit en avontuur en staat bekend om uitstekend voedsel en smaakvolle wijnen.

Dag 6 - Vertrek uit Launceston

Vertrek uit Launceston

Vertrek uit Launceston


Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

  • 5 nachten accommodatie excl. ontbijt op uitzondering van Peppers Cradle Mountain Lodge waar een uitgebreid ontbijt in de prijs is inbegrepen


Exclusief

  • Huurauto
  • Vluchten
  • Entreegelden
  • Toegangsprijzen voor nationale parken
  • Andere excursies

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen