Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


The Legendary Pacific Coast Luxe

Dag 1 - Sydney - Blue Mountains

Verlaat Sydney via de weg Western Distributor (M4) en reis door de eindeloze voorsteden. Ga verder over de Great Western Highway en bereik uw eerste bestemming: Katoomba. Bij Echo Point (hoofdattractie van Blue Mountains) heeft u een geweldig uitzicht op de zandsteenformaties die bekendstaan als de ‘Three Sisters’. Bij Scenic World vaart u in een gondel door het ravijn en wandelt u 2 kilometer door het regenwoud tot u de Scenic Railway bereikt, de steilste spoorlijn ter wereld, die u terugbrengt naar de top.

Dag 2 - Blue Mountains - Hunter Valley

In plaats van richting Sydney te rijden en de Pacific Highway op te gaan, neemt u een rustigere en mooiere route. Rijd naar het historische rivierdorp Windsor en reis van daaruit verder over de Putty Road, om bij het gehucht Broke de Hunter Valley te betreden. De Hunter Valley is het oudste wijngebied van New South Wales. De eerste wijnstokken werden aangeleverd in 1820. Het gebied kenmerkt zich door een prachtig landschap, waar de Hunting River tussen de wijngaarden voortkabbelt. De Valley, beroemd om zijn tafelwijnen van hoge kwaliteit, heeft verscheidene wijnmakerijen, van grote commerciële bedrijven tot kleine wijnboetiekjes.

Dag 3 - Hunter Valley - Coffs Harbour

Verlaat Hunter Valley en reis door Kurri Kurri naar Raymond Terrace, waar u de Pacific Highway opgaat. Net ten noorden van Bulahdelah is een afslag naar Forster en Tuncurry. De route is wat langer en er staat meer wind op de weg, maar het is schilderachtig mooi. Nadat u Forster heeft verlaten blijft u noordwaarts rijden tot u de Pacific Highway weer op kunt, en dan reist u wat dieper Taree in.

Verlaat Taree en volg de Pacific Highway tot u de uitrit naar Port Macquarie in kunt slaan. Na een korte stop in Port Macquarie rijdt u 15 kilometer naar de Pacific Highway en dan reist u noordwaarts naar Kempsey en Nambucca Heads. Tenslotte arriveert u in Coffs Harbour.

Dag 4 tot 5 - Coffs Harbour - O’Reilly’s Rainforest Retreat

U reist in noordelijke richting naar Grafton. Geniet van het uitzicht op de bergen en zie een glimp van Byron Bay terwijl u doorreist naar de Gold Coast. Trakteer uzelf op een stevige broodmaaltijd (ploughman’s lunch) en een wijnproeverij in Canungra Valley Vineyard, O’Reilly’s populaire familiewijngaard. Na aankomst bij het Lamington National Park gaat u eerst naar uw hotel. Later kunt u een Tree Top Walk doen en de botanische tuinen verkennen. Volgende dag tijd om het gebied te verkennen.

 

Dag 6 - O’Reilly’s Rainforest Retreat - Brisbane

Vanaf het Retreat volgt u de wegaanwijzingen die u via Canungra naar het Tamborine National Park en verder naar Beenleigh brengen. Als u Beenleigh achter u heeft gelaten volgt u de weg tot aan Brisbane.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 5 nachten verblijf (incl. ontbijt)
 • gratis Nederlandstalige Insight Guide Australië


Exclusief

 • vluchten
 • huurwagen
 • optionele activiteiten
 • parkgelden
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo