Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


The Three Sisters

Over de Three Sisters bestaan verschillende legendes uit de Droomtijd. Wat voor de niet lokale bevolking een wonder der natuur lijkt is voor de Aboriginals een belangrijk deel van hun cultuur. Deze bezienswaardigheid zal je niet enkel visueel fascineren, maar dompelt je meteen ook onder in de cultuur en tradities van de Aboriginals.

Volgens één van de legendes waren de 3 rotsen vroeger 3 aantrekkelijke zussen. Zij werden verliefd op 3 broers van een andere stam, maar mochten hier niet mee trouwen. De broers besloten om hun geliefden te ontvoeren waardoor er een hevige strijd tussen de twee stammen ontstond. De leider van de stam van de zussen besloot om hen in steen te veranderen zodat ze niet gewond raakten tijdens het gevecht.

Wanneer de veldslag gedaan was zou hij hen terug naar hun normale gedaante toveren, maar het lot besliste daar anders over. De enige die de bezwering kon omkeren was namelijk zelf omgekomen tijdens de gevechten. De drie zussen waren gedoemd om eeuwig in rotsvormen te blijven als herinnering aan deze oorlog.

Met de legende in het achterhoofd zal je de Three Sisters ook bijna tot leven zien komen wanneer hun kleuren veranderen door de verschillende lichtinvallen op verschillende momenten van de dag. Vooral wanneer ze bij zonsondergang de laatste stralen krijgen tegen de donkere nacht achter hen is het even een kippenvelmoment.

 

Bevindt zich in de regio

Steden in de buurt

Stad bij dit hoogtepunt

Sydney

Bevindt zich in de regio

New South Wales

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo