Header
Silhouette
Australië
Oceanië
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


The Top End Drive Comfort

Dag 1 - Darwin - Jabiru

Verlaat Darwin en reis naar het Kakadu National Park. Het park ligt ten oosten van Darwin en is het best bezochte National Park van Australië. Neem de National Highway en sla de Arnhem Highway in. Na 70 kilometer arriveert u bij het Windows of the Wetlands Visitor’s Centre. Niet ver hiervandaan vindt u de beroemde Jumping Crocodile Cruise. Rijd verder over de Arnhem Highway tot u Jabiru bereikt, de eindbestemming van vandaag.

Dag 2 - Jabiru - Cooinda

Onderweg naar Cooinda kunt u het nationale park verder verkennen. Kakadu kent een grote variatie aan habitats, wildleven en rotskunst, en is wegens zijn ecologische en culturele erfgoed een officieel Werelderfgoedgebied. Aboriginal gemeenschappen omringen het park en de meeste parkopzichters zijn van Aboriginal afkomst.

Dag 3 tot 4 - Cooinda - Katherine

Na ongeveer 165 kilometer over de Kakadu Highway bereikt u Pine Creek. Na nog eens 95 kilometer over de Stuart Highway komt u aan in Katherine.  Katherine ligt 330 kilometer ten zuiden van Darwin en is het centrum van een grote regio van veeboerderijen, plattelandsgebieden en nationale parken. Het gebied is rijk aan Aboriginal rotskunst. Katherine heeft vele galeries en Aboriginal gemeenschappen. Het Nitmiluk National Park ligt 30 kilometer verderop. Daar kunt u met een boottocht de indrukwekkende bergkloven ontdekken.

Dag 5 - Katherine - Batchelor via Litchfield National Park

Keer terug naar de snelweg die naar Darwin leidt. Rijdt over de Stuart Highway tot u na ongeveer 250 kilometer Batchelor bereikt, de uitvalsbasis naar Litchfield National Park. Nadat u heeft ingecheckt in uw hotel gaat u eerst op weg naar het Coomalie Cultural Centre voordat u het nationale park betreedt.

Litchfield National Park huisvest vele watervallen die vanaf het zandstenen plateau Tabletop Rang naar beneden klateren. Er zijn regenwouden, magnetische termietenheuvels en historische gebieden.

Dag 6 - Litchfield - Darwin

Omdat de terugreis naar Darwin maar een uur duurt, heeft u tijd om het Litchfield National Park verder te ontdekken. U kunt ook een bezoek brengen aan het Territory Wildlife Park om Australische dieren te zien. Om dat park te bereiken slaat u op de Stuart Highway af naar de State Route 34.

Darwin is de hoofdstad van de Northern Territory en kenmerkt zich door een warm klimaat, een cosmopolitische levensstijl en een jeugdige populatie in een moderne omgeving. De stad is een populaire uitvalsbasis naar de bezienswaardigheden in de omgeving.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 5 nachten verblijf op basis van kamer & ontbijt
 • gratis Nederlandstalige Insight Guide Australië


Exclusief

 • vluchten
 • huurwagen
 • optionele activiteiten
 • parkgelden
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo