Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Victoria

Of je van kunst houdt of van een geweldig buitenleven: Victoria heeft je altijd wat te bieden. Deze staat beschikt over enorm vele zowel landschappelijke als culturele attracties. Van prachtige openbare ruimten en state-of-the-art musea tot traditionele locaties en zeldzame wilde dieren. Ontdek de cafés en kroegjes in de romantische winkelstraten van Melbourne en volg de Great Ocean Road. Rijd op de kronkelende wegen langs de wijnmakerijen in de Yarra Valley en zak per raderboot de Murray af. Zwem samen met dolfijnen vanaf Mornington Peninsula en ga op Phillip Island naar dwergpinguïns kijken. Trek door de ruige Grampians en ontspan daarna in de sauna in Daylesford. Maak een bushwalk aan de kust van Gippsland, ga naar de hellingen van High County of ontdek de prachtige architectuur van een stad in de Goldfields.

Melbourne
Deze stijlvolle, levendige stad aan de Yarra River in Port Phillip Bay, herbergt een labyrint aan verborgen winkelstraten, weelderige bars, exclusieve restaurants en eigenzinnige boetiekjes. Breng een bezoek aan het Federation Square, het opvallende culturele middelpunt van de stad, en geniet van een biertje bij zonsondergang aan de St Kilda promenade. ‘Shop till you drop’ in de hippe Brunswick Street of het chique Chapel Street. Maak een tocht langs de cafés, bistro’s en kroegjes van Wander Southbank en ga op culinaire wereldreis in Carlton, Richmond en Fitzroy. Maak een wandeling langs het erfgoed van de Aboriginals door de Royal Botanic Gardens en juich samen met het cricketpubliek in de Melbourne Cricket Ground. Dompel jezelf onder in populaire theater- en muziekproducties, musea, bibliotheken en openbare kunst, maar bezoek vooral ook de kleine, bijzondere galerieën en theaters om de topproducties van de toekomst te ontdekken.

Yarra Valley en Dandenong Ranges
Overnacht in Yarra Glen, het hart van de voedsel- en wijnregio, en bezoek de vermaarde wijnmakerijen in de Yarra Valley. Trek door de uitgestrekte bossen van het Dandenong Ranges National Park Je kunt even stoppen temidden van de sprookjesachtige nevels van Sherbrooke Forest of met de Puffing Billy Steam Railway per stoomtrein door de dorpjes Belgrave, Gembrook en Emerald rijden. Breng een bezoek aan het beroemde Healesville wildreservaat en dwaal door de tuinen en langs de watervallen en bossen van Marysville, dat ook de toegangspoort is tot de skipistes van Lake Mountain.

Phillips Island
Bekijk koala’s en watervogels in het wild in Rhyll en zie hoe de dwergpinguïns bij zonsondergang naar huis waggelen op Summerland Beach. Breng voor een heel ander soort ‘wildlife’ een bezoek aan het Phillips Island Grand Prix Circuit, de thuisbasis van de Australian Motor Cycle Grand Prix en V8 Supercar 500. Ga via de handbrug naar San Remo, een vissershaven met veel pelikanen.

Australië

ContinentOceanië
Aantal inwoners22507617
TijdzoneGMT+8
HoofdstadCanberra
RegeringConstitutionele monarchie
TalenEngels
Paspoortverplicht
Visumverplicht
Telefooncode+61

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo