Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Western Australia

Western Australia is beroemd om de lange dagen vol zonneschijn en gevarieerde landschappen en klimaten.

Vaar de Swan River bij Perth af naar Fremantle of naar de wijngaarden in Swan Valley. Breng een bezoek aan de wijnmakerijen, die zijn omringd door uitgestrekte bossen, en luister naar de woeste branding van de Margaret River. Zwem samen met reusachtige walvishaaien op Ningaloo Reef, voer wilde tuimelaars bij Monkey Mia of rijd op een kameel over het strand van Cable Beach in Broome de zonsondergang tegemoet. Voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur, is er een 4x4-rit over de afgelegen Dampier Peninusla of een vlucht over de Bungle Bungle-keten. Vaar over het enorme, kunstmatige Lake Argyle-meer in Kununurra en laat je bevangen door de goudkoorts in Kalgoorlie. Maak een duik in de golven op de sneeuwwitte stranden van Esperance. Een gevarieerd klimaat betekent dat het altijd wel ergens zomer is in Western Australia.

Perth
Maak jouw vakantieplannen in en vanuit Perth. Je gaat vast en zeker houden van de meest westelijke hoofdstad aan de Swan River, tussen de stranden aan de Indische oceaan en de wijngaarden van Swan Valley. Krijg een snel overzicht van Perth inclusief snapshots van andere Australische steden. Ontdek de plaatsen die je zowel in de stad zelf als in de omgeving kunt bezoeken. Van het weelderige Kings Park en de stille stranden tot aan de betoverende haven van Fremantle en het nabijgelegen Rottnest Island.

Perth en omgeving
Op 30 minuten rijden van Perth kun je de gerenommeerde wijngaarden van Swan Valley verkennen, over de Swan River varen langs parken en wolkenkrabbers of genieten van een betoverende zonsondergang op het strand. Stap op de veerboot naar het autovrije Rottnest Island, waar je geschiedenis kunt opsnuiven, kunt fietsen naar een van de 63 stranden of kunt kajakken naar de meer dan 20 verscholen baaien. Dineer in Fremantle en geniet van de levendige cafés van deze goed bewaard gebleven 19e-eeuwse havenstad. Vergeet ook niet je te verdiepen in de fascinerende zeevaart- en strafkoloniegeschiedenis van Fremantle. Verken Kings Park en bewonder het uitzicht, de aangelegde tuinen en het erfgoed van de Aboriginals. Zwem, surf, vis, windsurf en zeil langs een van de 19 schone en rustige stranden van de Sunshine Coast van Perth, die zich uitstrekt van Cottlesloe tot aan Scarborough

 

Australië

ContinentOceanië
Aantal inwoners22507617
TijdzoneGMT+8
HoofdstadCanberra
RegeringConstitutionele monarchie
TalenEngels
Paspoortverplicht
Visumverplicht
Telefooncode+61

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo