Header
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Kia Ora New Zealand

Dag 1 - Aankomst in Auckland

Bij aankomst transfer naar het hotel. ’s Avonds maakt u kennis met uw reisleider en medereizigers tijdens de welkomstreceptie.

Dag 2 - Auckland - Bay of Islands

Reis langs de Hibiscus Coast naar de prachtige Bay of Islands. Maak een mooie cruise naar Cape Brett en, als het weer het toelaat, door de beroemde 'Hole in the Rock' formatie. De cruise terug naar Paihia gaat langs pittoreske eilanden en verlaten zandstranden.

Dag 3 - Vrije tijd in Bay of Islands

Optioneel: u kan een veerboot nemen naar Russell, gaan zeilen op een groot schip, dolfijnen kijken in de baai of een rondje golf spelen.

Dag 4 - Bay of Islands - Auckland

Geniet van een ontspannen ochtend alvorens terug te rijden naar Auckland via de kunstgalerijen van Whangarei en gigantische inheemse kauri bomen van het Parry Kauri Park.

Dag 5 - Auckland - Rotorua

Na een stadstour in Auckland bezoeken we de Waitomo grotten per boot. Bij aankomst in Rotorua maken we een stadsrondrit.

 

Dag 6 - Rotorua

Vrije dag met optionele activiteiten: Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, Te Puia, Whakarewarewa Thermal Reserve of behandeling in de Polynesian Spa.

Dag 7 - Rotorua - Wellington

We stoppen bij de Huka Falls en rijden langs de oevers van Lake Taupo. We reizen verder over het Centraal Vulkanisch Plateau naar de hoofdstad Wellington.

Dag 8 - Wellington - Picton

Deze ochtend krijgt u een rondleiding in Wellington met o.a. het parlementsgebouw en Te Papa Museum. De lunch wordt voorzien door ‘Eat My Lunch’, een liefdadigheidsorganisatie die zorgt voor de lunch voor Nieuw-Zeelandse schoolkinderen die anders naar school zouden gaan zonder. Vervolgens nemen we de Interislander ferry naar Picton.

Dag 9 - Picton - Christchurch

Rit naar Kaikoura, waar u vaak walvissen van aan de kust kan spotten. Vervolgens reist u over de Canterbury Plains naar Christchurch.

 

Dag 10 - Christchurch - Omarama

’s Morgens vrije tijd om Christchurch te bezoeken. Nadien verder naar Lake Tekapo met bezoek aan de Church of the Good Shepherd. Optioneel: rondvlucht boven Mount Cook National Park.

Dag 11 - Omarama - Dunedin

Uw dag begint langs de Waitaki rivier met de waterkrachtcentrale Waitaki Scheme en Benmore Dam. Reis door Oamaru, met zijn beroemde witte kalkstenen gebouwen, naar Dunedin. De namiddag is vrij om op Wildlife Cruise te gaan of een ritje met de historische Taieri Gorge Railway te nemen.

Dag 12 - Dunedin - Te Anau

Na een vrije ochtend rijden we naar de stad Te Anau waar u vanavond de glimwormgrotten kan bezoeken (optioneel).

Dag 13 - Te Anau - Queenstown

De Milford Sound cruise brengt u door het Fiordland Nationaal Park langs adembenemende watervallen, valleien en Mitre Peak. Nadien reizen we verder naar Queenstown.

Dag 14 - Queenstown

Ontdek Queenstown op eigen tempo. ‘s Avonds cruisen we over Lake Wakatipu aan boord van het oudste stoomschip van Nieuw-Zeeland, de TSS Earnslaw, naar Walter Peak High Country Farm voor een gastronomische barbecue met leuke show na het eten.

Dag 15 - Queenstown - Franz Jozef

De eerste halte is het historische Arrowtown. Vervolgens rit naar Cromwell om zijn sensationele steenvruchten te proeven. Daarna rit over de Haast Pass via Thunder Creek Falls naar Franz Josef Glacier. Optioneel: helikoptervlucht en wandeling op de gletsjer.

 

Dag 16 - Franz Jozef - Christchurch

Bezoek aan de jadefabriek in Hokitika. Vervolgens rijden we naar Arthur’s Pass om aan boord te gaan van de TranzAlpine, één van de top treinreizen ter wereld. De spectaculaire tocht voert u door de zuidelijke Alpen terug naar Christchurch. Deze avond afscheidsdiner met de gids en medereizigers.

 

Dag 17 - Vertrek uit Christchurch

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Christchurch gebracht.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • luchthaventransfers
 • luxe bus met Engelstalige chauffeur/gids
 • overnachtingen
 • maaltijden en activiteiten zoals beschreven in het programma
 • Interislander ferry Wellington-Picton
 • TranzAlpine treinrit
 • gratis Nederlandstalige Insight Guide Nieuw-Zeeland. 


Exclusief

 • vluchten
 • optionele activiteiten
 • overige maaltijden
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reisverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo