Header
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Noord en Zuid

Dag 1 - Auckland - Hahei

Onderweg stoppen we voor een wandeling naar de beroemde Cathedral Cove dat enkel toegankelijk is te voet of per boot, deze prachtige plek is een must op het schiereiland Coromandel. Daarna rijden we naar Hot Water Beach en kunnen we een kajaktocht (optioneel) maken alvorens te genieten van een BBQ diner.

Dag 2 - Hahei - Rotorua

We komen in Rotorua aan rond lunchtijd. ‘s Avonds wordt u verwelkomd in het authentieke Tamaki Maori dorp, waar u meer zal leren over Maori kunst, oude rituelen en tradities tijdens een traditionele Maori hangi (feest). Optioneel: Hobbiton, wildwaterraften.

Dag 3 - Rotorua

Vrije dag voor optionele activiteiten: Hobbiton filmset, wildwaterraften, mountainbiken, Polynesian Spa.

Ontbijt, lunch en diner
Rotorua

Dag 4 - Rotorua - Tongariro NP

Vandaag kan u de Tongariro Crossing bewandelen in het Tongariro National Park. Kortere wandelingen of bezoek aan het Volcanic Centre Museum is ook mogelijk.

Dag 5 - Tongariro NP - Whakahoro

We reizen verder naar Blue Duck Station, waar u kan deelnemen aan een 4x4 safari om de schaap- en rundboerderij te verkennen

 

 

Dag 6 - Whakahoro - Wellington

Rond de middag komen we aan in de hoofdstad Wellington. Optioneel: Weta whorskhop, bezoek aan het parlementsgebouw, de iconische Bijenkorf en het nationaal museum Te Papa.

 

Dag 7 - Wellington - Abel Tasman NP

We nemen de ferry over de prachtige Cook Strait naar Picton en rijden door de wijnregio Marlborough naar een lokale wijnboer. Geniet van een wijndegustatie en ontdek de wereldberoemde Sauvignon Blanc. ’s Avonds geniet u van een seafood bbq.

Dag 8 - Abel Tasman NP

Vrije dag om het park te verkennen. Wandel langs de kust en ontdek gouden zandstranden of neem deel aan activiteiten zoals zeilen of kajakken op zee (optioneel).

Dag 9 - Abel Tasman - Franz Jozef

We rijden langs de West Coast en bezoeken Cape Foulwind (wilde zeehonden) en Punakaiki Pancake Rocks (kalksteen rotsen).

 

Dag 10 - Franz Jozef

Vrije dag om de Franz Josef gletsjer te verkennen. We raden een begeleide wandeltocht aan (optioneel) zodat u dichter bij de gletsjer kan komen. ’s Avonds kan u dineren in de talrijke lokale restaurants.

Dag 11 - Franz Jozef - Makarora

We rijden langs de kust naar Mount Aspiring National Park en stoppen bij Lake Matheson. We bezoeken Blue Pools en gaan jetboaten bij aankomst in Mount Aspiring National Park.

Dag 12 - Makarora - Doubtful Sound

Het Fiordland National Park is een van de mooiste locaties in Nieuw-Zeeland met z’n fjorden, valleien, meren en bergen. We bezoeken Doubtful Sound en cruisen langs pelsrobben, pinguïns en dolfijnen. Er zijn ook kajaks ter beschikking.

Dag 13 - Doubtful Sound - Queenstown

We verlaten Doubtful Sound rond de middag en vertrekken naar de avontuurlijke stad Queenstown. Er zijn talrijke restaurants en bars voor een avondje uit.

Dag 14 tot 15 - Queenstown

Queenstown is een ideale plek om een paar dagen te verblijven. Optioneel: bungeejumpen, zipline tours, canyoning, jetboaten, skydiven.

Dag 16 - Queenstown - Mt Cook

‘s Morgens mountainbiketocht in Wanaka. Na de lunch rijden we door de Mackenzie regio naar Aoraki/Mt Cook. We maken een wandeltocht in Hooker Valley met adembenemend zicht op het berglandschap. Optioneel: sterrenkijken, helikoptervlucht.

 

Dag 17 - Central Otago - Christchurch

Onderweg naar Christchurch maken we tijd om Lake Tekapo te verkennen. Optioneel: wildwaterraften op Rangitata River.

 

Dag 18 - Christchurch - Hanmer Springs

Onderweg stoppen we in Akaroa, een historische Franse nederzetting. Vervolgens naar Hanmer Springs waar je kan genieten van het prachtige berglandschap of ontspannen in de thermale baden

 

Ontbijt en Diner
Christchurch - Hanmer Springs

Dag 19 - Hammer Springs - Kaikoura

We starten de dag met een wandeling naar Conical Hill. Vervolgens gaan we naar Kaikoura, de beste plek om walvissen, dolfijnen en zeehonden te spotten (optioneel). We maken een wandeling en bezoeken een zeehondenkolonie.

Dag 20 - Kaikoura - Wellington

We rijden naar Picton waar we de Interisland ferry nemen over de Cook Strait naar Wellington. Vrije avond in Wellington.

 

Dag 21 - Dag 20: Wellington - Auckland

Vandaag rijden we terug naar Auckland. Onderweg stoppen we voor foto's en lunch. Aankomst in de late namiddag.

Ontbijt
Dag 20: Wellington - Auckland

v.a.
p.p.

€ 2.645Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 20 nachten verblijf
 • maaltijden en excursies zoals beschreven in het programma
 • transport in comfortabele bus met airco ( 24 zitplaatsen)
 • engelstalige gids en chauffeur
 • Bluebridge Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

 Exclusief

 • vluchten
 • luchthaventransfers
 • overige maaltijden en dranken
 • optionele activiteiten
 • alle persoonlijke uitgaven
 • annulatie-en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo