Header
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


14-daagse Best of New Zealand Luxe

Dag 1 - Aankomst Christchurch

Bij aankomst in de luchthaven kan u de wagen oppikken. Rit naar het hotel en check-in.

Dag 2 - Christchurch – Moreaki Boulders – Dunedin

Rit naar Dunedin via Moreaki Boulders, grote bolvormige stenen op het strand. Optioneel: Wildlife Cruise (albatrossen en pinguïns spotten).

Dag 3 - Dunedin – Te Anau

De route loopt langs de Shotover River, Lake Dunstan, de Clutha rivier en de wijngaarden van de Gibbston regio. Optioneel: Te Anau glimwormgrotten. 

Dag 4 - Te Anau – Milford Sound – Queenstown

De 14 fjorden in het westen van het Nationaal Park reiken diep in de bergketens. De Homer Tunnel brengt u in Milford Sound, een 22 km- lange fjord. Optioneel: Milford Sound Scenic Cruise.

Dag 5 - Queenstown

Prachtige ligging aan de oevers van het Wakatipu meer met talrijke activiteiten zoals bungeespringen, jet boot, paardrijden, raften, golf en Skyline gondel (optioneel).

Dag 6 - Queenstown – Fox/Franz Josef Galcier

Onderweg kan u de stad Wanaka bezoeken, dat de beste outdoor recreatie biedt. Fox en Franz Josef Glaciers zijn unieke overblijfselen uit de laatste ijstijd.

Ontbijt

330 km

Dag 7 - Glacier – Greymouth

Greymouth is bekend om zijn lange goudwinninggeschiedenis.

Dag 8 - Greymouth – Nelson

Onderweg naar het noorden komt u langs Punakaiki met de Pancake Rocks. Nelson is bekend om zijn gouden stranden, seafood, wijn, kunst en het Nelson Arts Festival.

Dag 9 - Nelson – Picton – Wellington

Maak een stop in Havelock, de hoofdstad van de groene schelpmosselen. Picton is het vertrekpunt van de veerdienst dat het Noorder- en Zuidereiland verbindt. De oversteek door de Marlborough Sounds is één van de mooiste ter wereld. Wellington City is compact, cultureel en vol van karakter.

Dag 10 - Wellington – Tongariro NP – Rotorua

De weg leidt langs de Kapiti kust. Tongariro, het eerste nationale park van Nieuw-Zeeland, is nu een Werelderfgoed gebied. Rotorua ligt pal op de Pacific Ring of Fire, vulkanische activiteit is dus een onderdeel van de stad toen en nu.

Dag 11 - Rotorua

Optionele excursies: Agrodomo Sheep Show, Te Puia/Maori Arts & Crafts Centre, Hangi en concert in Mitai Maori dorp voor kennismaking met de Maori cultuur.

Dag 12 - Rotorua – Matamata – Auckland

Prachtige rit door de Kaimai Ranges naar de pittoreske boerderij in de buurt van Matamata waar scènes uit Lord of the Rings en The Hobbit werden gefilmd (optionele filmsettour). De reis gaat verder naar Auckland waar u kan genieten van zee, wijn, bos en stedelijke verfijning.

Dag 13 - Auckland

Bezoek het symbool van Auckland Mount Eden, een slapende vulkaan waarvan de top een panoramisch uitzicht biedt over de stad en de haven. Optioneel: War Memorial Museum, Kelly Tarlton’s Sealife Aquarium.

Dag 14 - Vertrek Auckland

Huurwagen afleveren in de luchthaven.Andere formule(s)

De andere formule(s) bevat(ten) alleen andere overnachtingsplaatsen.


Inclusief

 • 14 dagen huurwagen Toyota Corolla Sedan (automatic) of gelijkwaardig inclusief onbeperkt aantal kilometers, GO Peace of Mind verzekering (nul franchise)
 • Go All inclusive: toeslag bijkomende bestuurder, one way fees, 24 uur/dag wegassistentie, wegenkaart, kost ophaling buiten de kantooruren, glas- en bandenschade. Op aanvraag: luchthaventransfers, GPS, kinderstoel, sneeuwketting.
 • Accommodatie zoals vermeld met keuze uit comfort (3*) of luxe (4*)
 • Alle overnachtingen inclusief ontbijt
 • Interislander Ferry Picton - Wellington (voertuig en passagiers)


Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Brandstof huurwagen
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo