Header
Silhouette
Mood picture
Er zijn geen reizen gevonden die beantwoorden aan deze criteria.


Erongo Gebergte

Dit gebied is 200.000 hectare groot en is een van de meest diverse gebieden van Namibië. Zo kunt u er cultuur opdoen en rotstekeningen en prehistorische artefacts bezichtigen, maar u vindt ook veel wild in dit prachtige natuurgebied. Zo leven hier luipaarden en de bruine hyena's. De leden van de conservancy zijn vastberaden om dieren die al jaren niet meer te vinden zijn het gebied terug te brengen, zoals de zwarte impala en de zwarte neushoorn. In Erongo Mountain Nature Conservancy vindt u meerdere (bijna) uitstervende diersoorten, zoals de Angolon dwerg python, de rockrunner, Ruppell's papegaai en de Hartmann's zebra. U heeft een permissie nodig om dit gebied binnen te komen.

Onderweg passeert u Usakos. De stad is gebouwd rondom een Otavi spoorlijn aan te leggen die in 1906 klaar was. Heden dient het stadje voornamelijk als tussenstop voor toeristen die van en naar Swakopmund en Windhoek gaan. Als u tijd heeft kunt u Locomotive No 40 gaan bezichtigen die voor het treinstation van Usakos staat. Dit is één van de drie Henschel stoomtreinen gemaakt in Duitsland, die gebruikt werden in 1906.

Net buiten Usakos ligt Trekkopje Battlefieds, dit is een gebied waar één van de belangrijkste gevechten plaatsvonden in 1915 tussen de Zuid Afrikanen en de Duitsers.

Bevindt zich in de regio

Excursies

Rit in het Erongo gebergte

Bevindt zich in de regio

Erongo

Ontvang onze aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Lees hier onze privacy policy

Ontdek onze brochures

Neem een kijkje in onze brochures of bestel uw gratis exemplaar.

Bekijk onze brochures

Bekijk onze video's

Bekijk de inspirerende video's op ons Vimeo-kanaal met tal van reisreportages.

Live To Travel op Vimeo

Onze aanbiedingen