Afrika

Alles over Afrika

Staat een reis naar Afrika al langer op uw verlanglijstje of wenst u terug te keren naar de plek die ooit uw hart gestolen heeft? Deze webpagina is de ideale aanzet om uw droom werkelijkheid te maken! 

Zowel Zuid-Afrika als Namibië worden vaak bestempeld als het 'Afrika voor beginners', maar wij kunnen beamen dat deze landen zowel de nieuwkomers als de doorgewinterde Afrikagangers weten te bekoren met hun mix van spectaculaire landschappen en intrigerende culturen.  

Botswana de 'grande dame' van de safari ervaring, is één van onze absolute favorieten. De ongerepte wildernis en luxelodges maken het een plek waar uw dromen tot leven komen. Daarnaast verwent Zimbabwe u met plekken die u de ziel van het continent laten proeven. Verlaat u graag de platgetreden paden? Zet dan koers naar de nationale parken van Zambia. Of denk aan Malawi, het 'warme hart van Afrika', dat u zal betoveren met zijn indrukwekkende meer, bergen en wildparken. 

Kenia en Tanzania die vaak in één adem worden genoemd, zijn het podium van één van de meest indrukwekkende spektakels van Moeder Natuur: de 'Grote Trek’, met duizenden zebra's en gnoes die over de eindeloze vlaktes trekken. In Oeganda en Rwanda waar u de parken bijna voor u alleen heeft, is een ontmoeting met de majestueuze berggorilla’s niet weg te denken Een intense en unieke ervaring! 

Ethiopië is een niet te missen bestemming vol eeuwenoude historie en natuurlijke schoonheden. Madagaskar een eiland ten oosten van het Afrikaanse vasteland, voelt dan weer aan als een geheel andere wereld. Of laat u verleiden door Senegal in West Afrika, een land dat zonovergoten dagen, vogelrijke parken en koloniale steden combineert. 

Landen

Reisaanbod

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!