Het Live To Travel verhaal

Wie zijn we

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!

Klant is koning

We kiezen heel bewust voor een gepersonaliseerde aanpak. Een klant is geen dossiernummer, maar iemand waar we heel aandachtig naar luisteren. Zie ons niet als een logge reisorganisator, maar als creatieve architecten die pas echt stralen als we reizen op maat maken. Test ons en ervaar onze vindingrijkheid in levenden lijve!

Vakkennis

Onze reisontwerpers zijn geen huismussen, maar globetrotters met een uitgebreide bestemmingskennis. Ze stappen zelf in het vliegtuig, inspecteren accommodaties, proberen excursies uit en delen hun ervaringen met onze partners. Op die manier staan ze klaar om degelijk advies te geven, gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Gemoedsrust

Een onbezorgde reis? Dat is onze belofte. Op reis bent u nooit alleen; onze lokale agent is dag en nacht beschikbaar om uw noodoproep te beantwoorden. Indien u onverhoopt toch een tegenslag ervaart, verlichten onze tijdelijke reisverzekeringen de pijn. En mocht het ondenkbare gebeuren en we worden insolvent verklaard, dan beschikken we over de wettelijke bescherming om u terug te betalen.

Partners

Wij geloven we in de kracht van samenwerking en selecteren onze partners met de grootste zorg. Zo zijn onze leveranciers onze ogen en oren ter plaatse, met een diepe knowhow en jarenlange ervaring. Zij delen onze passie voor kwaliteit en service. En ook hier, in de Benelux, werken we samen met reisagenten die onze waarden delen. Zo garanderen we dat u in goede handen bent!
/assets/team/duurzaamheid/lake-wanaka-nieuw-zeeland.jpg Lake Wanaka, Nieuw-Zeeland

Duurzaamheid.

Bij Live To Travel is duurzaamheid geen modewoord! We beseffen dat reizen een impact heeft op onze planeet, dus we zetten ons graag in om die te reduceren en de plekken die u bezoekt te beschermen voor toekomstige generaties.

We zijn dan ook actief bezig met het proces om verschillende labels te behalen, een bewijs van onze toewijding aan verantwoord toerisme. Daarnaast werken we samen met partners die onze visie delen. We kiezen zorgvuldig voor leveranciers, accommodaties en activiteiten die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Samen met hen zetten we ons in voor de bescherming van natuurlijke habitats, het ondersteunen van wildlife conservatie en het investeren in lokale economieën. Onze reizen zijn ontworpen om positieve impact te hebben, waarbij we onze reizigers aanmoedigen om bewust en respectvol om te gaan met de culturen en omgevingen die ze bezoeken.

Leer hier wat u zelf kan doen

Team

Elk teamlid van Live To Travel deelt een unieke passie voor reizen. Onze ervaren avonturiers, deskundige planners en enthousiaste verhalenvertellers staan klaar om uw droomreis werkelijkheid te maken. Van de ongerepte schoonheid van afgelegen bestemmingen tot de bruisende straten van wereldsteden, wij brengen u dichter bij de ervaringen die ertoe doen. Maak hieronder kennis met de mensen achter de reizen!

België

/assets/team/collega/hans-1713369509.jpg
"In de Kwando concessie van de Okavango Delta in Botswana, werd mijn ontbijt onvergetelijk toen op slechts 50 meter afstand een lechwe (moerasantilope) door wilde honden werd opgejaagd en gedood; een pure natuurervaring in het wild."

Hans

Co-owner & Captain of the Ship
/assets/team/collega/brunodl.jpg
"In Mana Pools, Zimbabwe, vond ik als natuurliefhebber pure magie: safari's in open voertuigen, kajakken tussen krokodillen en nijlpaarden op de Zambezi, adembenemend dicht bij leeuwen komen tijdens wandelsafari's en een onvergetelijke nacht onder de sterren."

Bruno

Founder & Captain of the Ship
/assets/team/collega/greet.jpg
"Van al het moois dat ik over de hele wereld heb mogen bewonderen, blijft Zuid-Afrika voor mij als thuiskomen. De ongerepte natuur, de warmte van de mensen en de cultuur; het is een plek die mijn hart telkens weer verovert."

Greet

Co-Pilot in Commerce
/assets/team/collega/mimika.jpg
"Genieten van de rust en het uitzicht op de Fish River Canyon met een gin-tonic en een goed boek, vanop het terras van mijn kamer in Fish River Lodge in Namibië was fenomenaal. Dat was nu eens echt de definitie van a room with a view."

Mimika

Sales Superstar Flemish market
/assets/team/collega/jeremy.jpg
"Mijn eerste stappen op Zuid-Afrikaanse bodem waren liefde op het eerste gezicht. Adembenemende landschappen, een warm welkom, de levensvreugde die iedereen uitstraalt, dagen op safari waar de mens zich klein waant in de natuurlijke habitat van de dieren,... Dit zijn reizen die je veranderen!"

Jeremy

Sales Superhero French speaking market
/assets/team/collega/severine.jpg
"Elke keer als ik voet zet op Mauritius, voelt het alsof ik thuis. De lokale markten, de vriendelijke glimlachen, de rust die het eiland uitstraalt - maken de bestemming voor mij speciaal. Het is mijn thuis weg van huis en ik kan niet wachten om terug te gaan."

Séverine

First Lady of Individual Travel
/assets/team/collega/laura.jpg
"Mijn kampeersafari in Botswana was onvergetelijk. Een kudde olifanten zien passeren op enkele meters van de net opgezette tenten zorgde voor puur ontzag. En diezelfde dieren de Chobe rivier al zwemmend zien oversteken trouwens ook!"

Laura

Individual Travel Stylist
/assets/team/collega/hendrik-1705593957.jpg
"De Tanganyika Wilderness Camps in Tanzania boden me een unieke kans om wakker te worden met natuurgeluiden en mijn dagen door te brengen tussen de wilde dieren. In die charmante tentenkampen kon ik ongestoord de pauzeknop induwen!"

Hendrik

Individual Travel Ninja
/assets/team/collega/riet-1710242216.jpg
"In de Tanzaniaanse bush wakker worden met een kop koffie bij zonsopgang, dagen gevuld met het spotten van fascinerende wilde dieren en de avonden afsluiten met een gin-tonic bij zonsondergang. Die reis zal ik altijd koesteren."

Riet

Individual Travel Architect
/assets/team/collega/chiara.jpg
"In Oeganda stond ik op slechts meters van wilde dieren tijdens gorilla- en chimpansee trektochten en boottochten op het Kazinga Kanaal en de Nijl. Ik raakte zo ontroerd dat ik er de tranen van in de ogen kreeg!"

Chiara

Individual Travel Virtuoso
/assets/team/collega/valerie.jpg
"In Bullo River Cattle Station in Australië's Northern Territory, beleefde ik het ultieme Australische avontuur, waar ik me als Jillaroo - een vrouwelijke cowboy - onderdompelde in de outback cultuur, omringd door adembenemende natuur."

Valérie

Individual Travel Tailor
/assets/team/collega/tania.jpg
"Zwemmen met mantaroggen in het kristalheldere water van de Tuamotu-eilanden in Frans-Polynesië was een magisch moment, een majestueus ballet dat in je geheugen gegrift blijft. Wanneer ik eraan terugdenk, word ik opnieuw geraakt door de schoonheid van de ervaring."

Tania

Individual Travel Talent
/assets/team/collega/laetitia.jpg
"Ik heb een prachtige ervaring gehad op de Malediven! De vlucht met een watervliegtuig was adembenemend, door de unieke schoonheid van de landschappen. En dineren in het onderwaterrestaurant van het Conrad Hotel terwijl ik naar verschillende vissoorten keek, was onvergetelijk."

Laetitia

Individual Travel Creator
/assets/team/collega/melissa.jpg
"Al jaren droom ik van een bezoek aan Réunion, door de prachtige landschappen en rijke cultuur. Het idee van ontspannen in een resort, omgeven door natuur, en het proeven van lokale gerechten heeft iets magisch. En de gedachte aan paragliden boven La Réunion? Puur avontuur!"

Mélissa

Travel Documents Conqueror
/assets/team/collega/jan.jpg
"Ik heb zo genoten van onze prachtige gezinsreis naar Zuid-Afrika! Op de eerste dag werden we tijdens een safari in Welgevonden Game Reserve meteen getrakteerd op een troep vechtende leeuwen. Geweldig om deze ervaring met mekaar te kunnen delen!"

Jan

Multitasking Champion
/assets/team/collega/philippe.jpg
"Namibië blijft mijn favoriete reisbestemming, waar de overweldigende eindeloosheid van de landschappen en de oprechte warmte van de bevolking mij elke keer weer raken. Hun levensvreugde en de ongerepte natuur maken elke reis bijzonder!"

Philippe

Group Travel Governor
/assets/team/collega/wendy.jpg
"Ik ben absoluut geen ochtendmens maar een bushkoffietje in het midden van Welgevonden Game Reserve in Zuid-Afrika, terwijl de zon langzaam opkomt en de zebra's gewoon voor je neus staan te grazen... Magischer dan dat wordt het niet."

Wendy

Group Travel Artist
/assets/team/collega/hanne.jpg
"De kracht van de Victoria Watervallen in Zimbabwe is onbeschrijfelijk! Het spektakel van het vallende water, vergezeld van het donderende geluid en de nevel die opstijgt, was simpelweg adembenemend. Echt een natuurwonder dat je met eigen ogen moet zien!"

Hanne

Group Travel Sorcerer
/assets/team/collega/cindy.jpg
"Rondcruisen op Mauritius zal mij nog lang bijblijven! De luxehotels, de prachtige stranden en de ontspannen sfeer maakten elke dag bijzonder."

Cindy

Group Travel Composer
/assets/team/collega/marjolijn2.jpg
"Mijn reis naar Nieuw-Zeeland heeft mijn liefde voor avontuur, natuur en cinematografie samengebracht op een manier die ik nooit zal vergeten. Het is een bestemming die niet alleen de verbeelding prikkelt, maar je ook betovert met zijn gastvrije cultuur."

Marjolijn

Geek of Product & Marketing
/assets/team/collega/ilse.jpg
"In Namibië lieten de ruige schoonheid van Damaraland, de neushoorns in Etosha en de ontmoeting met Himba's een diepe indruk na. Als liefhebber van luxe vond ik mijn perfecte toevlucht in Serra Cafema, waar de spectaculaire zonsondergang mijn hart stal."

Ilse

Product Miracle Worker
/assets/team/collega/eveline2.jpg
"In Moremi Game Reserve, Botswana, spotte ik tijdens een safari plots een pangolin. De gids dacht dat ik een grapje maakte, maar keerde toch terug. Daar was het, het schubdier, één van de zeldzaamste wezens op aarde. De mooiste verrassingen komen echt wanneer je ze het minst verwacht!"

Eveline

Product Visionary
/assets/team/collega/lucie.jpg
"Tijdens de helikoptervlucht over het eiland Réunion benam de grootsheid en schoonheid van de Trou de Fer me de adem. Ik denk er vaak aan terug en dan brengt het me tot rust en herinner ik me waarom ik zo van mijn job houd."

Lucie

Product Magician
/assets/team/collega/brunow.jpg
"De panoramische vlucht boven de Okavango Delta was ongelofelijk! Vanuit de lucht kreeg ik een compleet nieuwe kijk op dit natuurwonder in Botswana."

Bruno

Guardian of the website
/assets/team/collega/michelvd.jpg
"Mijn ogen waren nog niet goed open op mijn eerste dag in de Masai Mara in Kenia, of ik had al vier van de Big Five gespot!"

Michel

Process & Product Prodigy
/assets/team/collega/karolien-1708516662.jpg
"Island hoppen in de Seychellen was echt een droom die uitkwam. Het was een reis door een levende postkaart! De schoonheid van de ongerepte stranden en de warmte van de locals hebben mijn hart gestolen!"

Karolien

Queen of Accountancy
/assets/team/collega/stephanie-1708516407.jpg
"Ik droom echt van Kenia; het lijkt me zo'n bijzondere bestemming. Ik wil de uitgestrekte savannes zien, wilde dieren spotten in hun natuurlijke omgeving en leren over de tradities van de lokale bevolking. En binnenkort mag ik het van mijn bucketlist schrappen!"

Stephanie

Bookkeeping Rockstar
/assets/team/collega/ellen.jpg
"Wonen in het hart van Kaapstad heeft er voor gezorgd dat deze stad geen geheimen meer voor mij heeft. Ik kijk er nog steeds op terug als één van de mooiste ervaringen die ik heb meegemaakt. En het heeft mij vooral unieke inzichten gegeven die ik graag deel met anderen!"

Ellen

Workflow Navigator

Nederland

/assets/team/collega-nl/evelinenl.jpg
"Mijn kampeersafari door Zimbabwe en Botswana met Drifters is één van mijn mooiste ervaringen. 's Avonds rond het kampvuur zitten met om je heen de geluiden van de wilde dieren en daarna slapen in je tent. En je dan de volgende ochtend afvragen welke dieren er vlakbij je tent zijn geweest..."

Eveline

Master of Operations
/assets/team/collega-nl/jacky.jpg
"Rwanda was een openbaring voor mij, van het bruisende Kigali en de uitgestrekte savanne tot het vredige Lake Kivu en het dichte regenwoud met zijn chimpansees en gorilla's. Mijn bezoek aan het 'land van de duizend heuvels' heeft me diep geraakt!"

Jacky

Travel Wizard
/assets/team/collega-nl/remy.jpg
"Gedurende twee jaar wonen en reizen in Australië was onvergetelijk. Van duiken in het Great Barrier Reef tot het verkennen van Fraser Island en de magie van de Outback - ik heb het allemaal ervaren. Het rijke wildleven en de diverse landschappen maakten van elke dag een avontuur!"

Remy

Adventure Architect
/assets/team/collega-nl/marco-1708595631.jpg
"Bungee jumpen in Zambia was een adembenemende sprong in het onbekende. De vrije val boven de Zambezi rivier liet mijn hart sneller slaan en gaf me een kick die zijn gelijke niet kent. Dit avontuur heeft een blijvende indruk op me achtergelaten."

Marco

Destination Designer
/assets/team/collega-nl/petra.jpg
"Verblijven in Buffelsdrift Game Lodge in Zuid-Afrika voelt telkens als thuiskomen. Wakker worden met het uitzicht op de rustige waterpoel en het geluid van ontwakende dieren, de safari's die elke keer weer de geheimen van de wildernis onthullen,... Die mix van rust en avontuur maakt het voor mij zo speciaal."

Petra

Voyage Visionary
/assets/team/collega-nl/anita.jpg
"Dit najaar wordt mijn droom werkelijkheid. Ik ga eindelijk naar Zuid-Afrika, de reis waar ik altijd van gedroomd heb! Aan boord van een overland truck zal ik een echt avontuur beleven en landschappen ontdekken die ik alleen van foto's ken. Ik kan niet wachten om de diversiteit en schoonheid van dit land zelf te ervaren."

Anita

Admin & Backoffice Orchestrator
Download onze brochures
Laat u inspireren door onze blog

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!