Oceanië

Alles over Oceanië

U overweegt om één van de meest afgelegen werelddelen ter wereld te bezoeken. Volgens diegenen die de sprong hebben gewaagd, bestaat er geen twijfel dat de prachtige ervaring die u te wachten staat meer dan de moeite waard is! 

Australië is één van de meest fascinerende landen ter wereld, gezegend met een overvloed aan wildleven, grootsteden, schitterende stranden en een enorm uitgestrekt binnenland. Het past niet alleen bij iedere leeftijd en smaak, maar reikt ook tal van belevenissen aan die elders niet te vinden zijn. En het puntje op de i is vast en zeker de ontspannen levenswijze van de Aussies.   

Toegegeven, de reis naar Nieuw-Zeeland is niet van korte duur, maar de beloning is een arsenaal aan ontzagwekkende trekpleisters: besneeuwde bergtoppen, oeroude bossen, schitterende meren, imposante gletsjers en kokende modderpoelen. Er zijn bovendien niet veel plaatsen in de wereld die met zoveel respect ijveren naar het behoud van hun inheemse cultuur. Zelfs wie The Lord of the Rings nog niet gezien heeft, kan concluderen dat deze bestemming beslist iets magisch heeft.

Landen

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!