Stille Oceaan

Alles over de Stille Oceaan

Droomt u van een paradijselijke vakantie met bountystranden, wuivende palmbomen en kleurrijke vissen? Dan kan u kiezen voor een reis naar één van de vele archipels in de Stille Oceaan.   

Met meer dan 300 eilanden is Fiji de ideale bestemming om aan island hopping te doen. Aanrader: verblijf in een typische ‘bure’, traditioneel vervaardigd met hout en riet. Daarnaast hebben de Cookeilanden alles in huis om een onvergetelijke vakantie te verzekeren: indrukwekkende bergen, schitterende lagunes en koraalriffen, perfect om te duiken en te snorkelen.  

Frans-Polynesië is dan weer dé honeymoon bestemming bij uitstek met befaamde eilanden zoals Tahiti, Bora Bora en Moorea, die de ideale accommodaties bieden voor een romantisch verblijf. En Nieuw-Caledonië is tot slot de ideale bestemming voor een rondreis per huurwagen op zoek naar avontuur langs kustwegen, uitgestrekte vlaktes en archeologische sites.

Landen

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!