Blog

Laat u inspireren door onze verhalen

05.03.2024

Internationale Vrouwendag: "Ride 4 a Woman" in de kijker

Oeganda
Internationale Vrouwendag is de perfecte gelegenheid om licht te werpen op organisaties die vrouwen over de hele wereld ondersteunen en versterken, zoals "Ride 4 a Woman", gelegen in het hart van Oeganda.
28.02.2024

De ultieme roadtrip: met de camper door Oceanië

Australië en Nieuw-Zeeland
In deze post bieden we een blik op de verschillende verhuurbedrijven waarmee Live To Travel samenwerkt en hoe u kunt genieten van de vrijheid en het comfort van reizen met een camper.
19.02.2024

Enkele tips & tricks voor reizen naar "Down Under"

Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland bieden een breed scala aan ervaringen die passen bij elk type reiziger. Leer meer over de regioverschillen en accommodatiemogelijkheden.
17.02.2024

Gorilla's ontmoeten? Zo gaat dat in z'n werk

Oeganda en Rwanda
Droomt u van een ontmoeting met gorilla's in Oeganda of Rwanda? Ontdek hoe u deze onvergetelijke ervaring kunt beleven en tegelijkertijd helpt om ze te beschermen.
05.02.2024

Wat houdt dat nu eigenlijk in, een safari

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Zambia, Kenia en Tanzania
Kom hier alles te weten over safari's! Van een rit per 4x4 tot een wandelsafari, overnachten in de bush, het spotten van de "Big Five" en het verschil tussen nationale parken en privéreservaten.
31.01.2024

Vind uw strandparadijs met Live To Travel

Indische Oceaan, Stille Oceaan en Caraïben
Welke strandbestemming past het best bij u en waarom zou u voor Live To Travel kiezen voor de organisatie van uw ultieme strandverblijf? U komt het hier te weten!