Kan ik met mijn kinderen op safari in Afrika

Terug naar overzicht

Relevante items

Welke bestemming past het best bij mij

U bent klaar om de wereld te verkennen, maar weet niet waar te beginnen? Geen zorgen! Bij Live To Travel maken we van het kiezen van uw volgende reisbestemming een avontuur op zich. Of u nu droomt van het spotten van de Big Five, het zonnebaden op parelwitte stranden of het verdwalen in eeuwenoude culturen, wij hebben het allemaal.

Om u te helpen de ideale bestemming te vinden, bieden wij een brede waaier aan bestemmingen, elk met hun eigen charmes:

  • Voor natuurliefhebbers en avonturiers: bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Namibië, Kenia, Tanzania, Botswana, Réunion, Australië, Nieuw-Zeeland,... bieden ongeëvenaarde natuurervaringen, nationale parken en outdooractiviteiten. Verken de wildernis, maak vrienden met de lokale fauna en slaap onder de sterren!

  • Voor zonnekloppers en zen-zoekers: zon, zee, wellness (en cocktails) wachten op u in droombestemmingen zoals Mauritius, de Seychellen, de Malediven en de Caraïben. Vergeet uw zonnebril en yogabroek niet in te pakken!

  • Voor cultuurfanaten: ontdek rijke culturen en historische locaties in Ethiopië, Zanzibar, Rwanda en Frans-Polynesië. Het is alsof u door de tijd reist (maar dan comfortabeler en met wifi)!

Uw vertrouwde reisagent kan u voorzien van gepersonaliseerd advies. Samen met onze experts vinden we vast de bestemming die niet alleen aan uw dromen voldoet, maar deze overtreft!

Lees meer

Waar kan ik terecht voor persoonlijk advies

We werken samen met een netwerk van deskundige reisagentschappen verspreid over de Benelux. Deze agentschappen staan in direct contact met onze eigen in-house experten en bezoeken regelmatig onze bestemmingen tijdens inspectiereizen om ervoor te zorgen dat ze u het beste advies kunnen geven.

Bekijk de kaart op onze pagina met alle aangesloten reisbureaus en hun contactgegevens. U kunt ervoor kiezen om langs te gaan bij uw vertrouwde reisagent of een nieuwe uit te zoeken uit onze uitgebreide lijst. Het perfecte advies voor uw droomreis is slechts een bezoekje of telefoontje verwijderd!

Lees meer