Hoe reis ik zo veilig mogelijk

Terug naar overzicht

Relevante items

Op wie kan ik beroep doen in geval van nood

Live To Travel stelt alles in het werk om uw reis optimaal te laten verlopen. Gelukkig zijn we geen onbetrouwbare reisorganisatie die u aan uw lot overlaat wanneer het toch eens misgaat. We willen namelijk dat u vertrekt met de wetenschap dat u op eender welk moment op iemand kan terugvallen.

Wanneer u problemen ondervindt met uw hotelkamer of er iets verbeterd kan worden om uw verblijf aangenamer te maken, dan is de hotelreceptie of hotelmanager doorgaans uw eerste aanspreekpunt om het euvel te alarmeren en te verhelpen.

Indien er onverhoopt iets fundamenteel fout gaat, kan u steeds contact opnemen met één van onze lokale agenten aan de hand van de nummers die u in de reisdocumenten toegestuurd krijgt. Onze vertegenwoordigers staan ter beschikking om naar uw noodoproep te luisteren en indien mogelijk een oplossing te bieden!

Lees meer

Wat kan ik doen om zo duurzaam mogelijk te reizen

Duurzaam reizen is een geweldige manier om de wereld te verkennen terwijl u ook een positieve impact heeft op de omgeving, cultuur en economie van de plaatsen die u bezoekt. Lees verder indien u enkele tips wilt om uw reis zo duurzaam mogelijk te maken.

Lees meer