Reviews

Lees hier de ervaringen van reizigers die u zijn voorgegaan! Ging u ook met ons op reis? Deel uw ervaringen en draag bij aan onze gemeenschap van avonturiers.

De reis was top! Ik heb zelden zo een aangename reis ondervonden met afwisseling van luxe en avontuur. Mij zien ze hier zeker teug!
Sophie
Ik boekte een gezinsreis bij Live To Travel naar Zuid-Afrika. Eén woord: geweldig. Naast de goede service voor onze reis van start ging was de reis ter plaatse zelf ook tip top in orde met mooie, ordelijke en kindvriendelijke hotels. De kindjes zullen deze reis voor heel hun leven koesteren.
Adam Willems
Ik kan niet meer zeggen dan dat onze reis perfect was. Botswana is sterk aangeraden en zeker georganiseerd door Live To Travel. Ze hielden rekening met mijn voorkeuren qua activiteiten, hotels en prijsklasse en stippelden zo de perfecte reis uit.
Kato
Deze reis zal ik voor altijd koesteren. Ik was aangenaam verrast door de goeie organisatie ter plaatse. De stress van in België maakte al snel plaats voor een relaxgevoel vanaf ik op het vliegtuig stapte.
Willem
Dankjewel Live To Travel voor deze onvergetelijk reis. Alles was perfect in orde. Een betrouwbaar bedrijf waar de klant op nummer één komt, zo zie ik het graag!
Debruyne
Wij gingen met onze kindjes naar Namibië. Gewoon WAUW. Het land was super en onze activiteiten werden steeds verzorgd door top gidsen. Een duim voor de goeie organisatie.
Familie Segers
Klantenservice is meer als top! Wij hadden ter plaatste een klein probleempje met een overboeking in het hotel waar we gingen overnachten. Eén telefoontje en we werden omgeboekt naar een ander hotel met zwembad:).
Devleeschouwer P.

Laat een review achter

Hoe was uw reiservaring? Verliep de voorbereiding en het boekingsproces soepel? Zou u Live To Travel opnieuw kiezen voor toekomstige reizen? Laat ons weten wat u denkt!
Contacteer ons

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!