07.06.2024

Bereken uw CO₂-uitstoot, vergelijk, verminder en draag bij met Greentripper

Over Greentripper

Greentripper biedt een handige tool waarmee u de CO₂-uitstoot van uw reizen kunt berekenen en vergelijken met alternatieve vervoersmiddelen. Daarnaast kan u financieel bijdragen aan klimaatprojecten die tot doel hebben de CO₂-uitstoot te verminderen. Deze projecten zijn hooggecertificeerd en gericht op zowel ontwikkelingslanden als duurzame initiatieven in Europa. Greentripper is een initiatief van CO₂logic, een Belgische organisatie gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk en het ontwikkelen van hoogwaardige klimaatprojecten.

Wat betekent bijdragen aan klimaatprojecten?

Bijdragen aan klimaatprojecten betekent dat u ze financieel ondersteunt om initiatieven te financieren die de CO₂-uitstoot verminderen met een equivalent van de uitstoot tijdens uw reis. Deze bijdragen maken een positieve impact op de natuur. Samen met CO₂logic, dat meer dan 15 jaar ervaring heeft, heeft Greentripper een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van de ontwikkeling van klimaatprojecten en klimaatadvies. Ze zijn actief betrokken bij samenwerkingen met lokale NGO's in landen zoals Oeganda, Benin, Kenia, Frankrijk, België en vele andere.

Greentripper's waarden

Bereken vandaag nog uw ecologische voetafdruk op de website van Greentripper en zet de eerste stap naar duurzaam reizen. Samen kunnen we de wereld een stukje groener maken!

Terug naar overzicht

Laat het avontuur beginnen

  • Uw wens is onze missie
  • In-house specialisten
  • Zorgeloos genieten

Wij zijn dé touroperator van de Benelux, met een hart voor Afrika, Oceanië en Droomstranden in de Indische Oceaan, de Stille Oceaan en de Caraïben. Ons aanbod? Dat vindt u bijna in elk reiskantoor terug. En ja hoor, elk jaar toveren we de reisdromen van zo'n 10.000 reizigers om in pure realiteit!